“Жива Барбі”: киянка вразила користувачів мережі ляльковою красою (фото)

Дівчина заявляє, що не робила пластичних операцій.

В суспільстві існує розтиражований і навіяний засобами масової інформації ідеал жіночої краси – це зовнішність Барбі.

Безліч дівчат по всьому прагнуть досягти такої ж фігури і лялькового обличчя.

Напевно, у всіх країнах існує своя «Барбі» з тонкою талією, пишними грудьми і ляльковим образом. Але найчастіше ідеал досягається дорогими і болючими пластичними операціями. А ось 18-річна киянка Лоліта Річі заявляє, що такою народилася.

Дівчина настільки досконала, що іноді здається нереальною. На деяких її фото і справді не спостерігаються тонни макіяжу. А ще вона запевняє, що має таку ідеальну фігуру від природи. Можливо, дівчині і справді пощастило із зовнішністю, яка вважається еталоном жіночої краси.

У Лоліти пухкі губи, витончена тонка талія і великі груди, а ще гарний акуратний носик. Дівчина і справді схожа на легендарну Барбі.

Коли її запитують, скільки вона витратила на придбання такої лялькової зовнішності, дівчина шокує відповіддю – ні копійки. Вона каже, що ненатуральна в її зовнішності тільки одне – контактні лінзи, які вона іноді використовує для фотосесій. Вони надають її очам велику виразність і «кукольность».

Також шокує відповідь дівчини на питання про те, що вона робить, щоб так виглядати. Лоліта каже, що нічого надприродного. Вона живе звичайним життям.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.