Злодії проникли в квартиру і побачили маленьку дівчинку. Цей день вони запам’ятали надовго

Отже, уявіть собі: квартира в будинку на околиці міста. Батько на роботі допізна, мати весь день на ногах – то в магазин, то в пральню, то ще кудись. В квартирі частенько залишається одна маленька шестирічна дівчинка.

Отже, уявіть собі: квартира в будинку на околиці міста, передає Ukr.Media. Батько на роботі допізна, мати весь день на ногах – то в магазин, то в пральню, то ще кудись. В квартирі частенько залишається одна маленька шестирічна дівчинка.

Про це дізналася пара місцевих грабіжників, які вирішили «бомбонути» легку квартиру. Ось тільки, як показує подальша історія, горе-злочинці дуже погано підготувалися до своїй «справі».

Вибравши момент, коли мати в черговий раз пішла кудись за покупками, злодії кинулися в квартиру. Перед тим, як відкрити замок, вирішили зробити контрольний дзвінок у двері. Їм відповів тонкий голосок маленької дівчинки.

— Хто там?

— Це листоноша, а з дорослих хтось вдома є?

— Ні, нікого немає. Тільки я і Васька.

— Ммм, зрозуміло, а скільки вам з Васьком років?

— Мені шість, йому нещодавно три рочки виповнилося.

Втішені таким розкладом злочинці, почали розкривати старий замок. Він досить швидко здався їх «умілим» рукам і, в азарті легкої наживи, бандити кинулися всередину квартири.

Те, що відбулося далі, негідники запам’ятали надовго.

З темряви коридору на одного з них кинулася величезна туша, яка придавила злодія до підлоги і схопила зубами за шию, сдавив її в захопленні. Другий бандит завмер від жаху, дивлячись на КАВКАЗЬКУ ВІВЧАРКУ, яка повалила його подільника на підлогу. Вся справа в тому, що «Васьком», опинився трирічний хлопчик – представник саме цієї породи, про наявність якого злочинці не знали. Вигулювали Собаку рано вранці і пізно вночі, навіть сусіди дізналися про її наявність лише після цього випадку, адже Васька не любив гавкати. Тихий і флегматичний пес виявився чудовою нянькою і охоронцем.

Отримавши від господині звичну команду «вартувати», собака вляглася в коридорі і, як тільки у квартиру проникли чужі, виконала свій обов’язок. Одного бандита волохатий сторож схопив задушливим хватом, що той завмер, як статуя, боячись пальцем смикнути, ні живий, ні мертвий, в пащі у пса, а другий просто втиснувся в кут коридору і після першого глухого гарчання, залишив всі спроби втекти. Кажуть, так вони й просиділи, не тільки до повернення матері, але і до приїзду поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.