“Я люблю тебе, мамо!”, – останні слова, які вимовив син

Що означає слово “пустота”? Хто може дати відповідь на це питання? Напевно, тільки ті, хто втратив своїх близьких. Вона неосяжна, цю порожнечу не можна чимось заповнити. І тільки теплі спогади всередині продовжують зігрівати душу.

Що ви подумаєте про жінку, яка говорить, що боїться пустого килимка у ванній? Не поспішайте робити передчасних висновків. Це не одна з різновидів фобії і не псuxiчнe відхилення, це втрата найбільшої любові в її житті.

Так Рут Скаллі зустрілася з такою проблемою.

Рут Скаллі була надзвичайно щасливою, коли дізналася, що вагітна. У неї народився син, і хлопчика назвали Ноланом. Жінка раділа життю, адже тепер поруч з нею був хлопчисько, якого вона любила понад усе на світі. У свою чергу він відповідав їй взаємністю.

У 2 роки у хлопчика виникли проблеми з носом. Він постійно скаржився на закладеність. Стан погіршувався в нічний час, поки одного разу Нолан не почав задихатися.

Тому мати, за рекомендацією лікарів, почала лiкyвaтu хлопчика від iнфeкцiї. Але це не давало належного результату. У 2015 році Нолану видалили мuгдaлuнu. Дослідивши aдeнoїдну тканину хлопчика, лікарі дізналися, що він страждає від paбдомioсаркoмu – раку м’яких тканин.

Всі, хто знали Нолана, молилися за його життя, але в лютому 2017 року стало зрозуміло, що хлопчик не зможе впоратися з хворобою. Рут підійшла до сина і сказала, що йому більше не потрібно боротися. Хлопчик сприйняв це з полегшенням і сказав, що весь цей час боровся заради мами. Обійнявши сина, Рут розповіла йому, що скоро він потрапить на небо і цього не потрібно боятися.

Нолан вирішив, що буде гратися на небі до тих пір, поки мати не приєднатися до нього. Рут хотіла забрати хлопчика додому, але він вирішив залишитися в лікарні.

Наступні 36 годин жінка не відходила від сина. Потім вона попросила його почекати трохи, щоб прийняти душ. Раніше Нолан в таких ситуація чекав маму на килимку поруч з душовою, але на цей раз він залишився в ліжку.

Повернувшись з душу, Рут застала лікарів біля хлопчика, які сказали, що він впав у кoмy.

Скаллі лягла поруч з сином, і в цей момент сталося щось неймовірне: хлопчик прокинувся буквально на кілька секунд, але перед cмepтю він встиг сказати: «Я люблю тебе, мамо!»

Згодом Рут на своїй сторінці в Фeйcбyці написала, що боїться приймати душ, тому що килимок біля душу пустує.

Не хочеться навіть уявляти собі, що довелося пережити Рут. Але останні слова сина і його посмішка будуть гріти її до тих пір, поки вони знову не зустрінуться на небесах.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...