Гуляючи по березі, він побачив бульбашки на поверхні озера. Те, що там знайшли, просто неймовірно

Один хлопець натрапив на дивовижне відкриття, коли помітив яму, в якій, на подив, не росли дерева. Прогулюючись вздовж берега, хлопець звернув увагу на бульбашки, які піднімалися з дна озера.

Один хлопець натрапив на дивовижне відкриття, коли помітив яму, в якій, на подив, не росли дерева, передає Ukr.Media. Прогулюючись вздовж берега, хлопець звернув увагу на бульбашки, які піднімалися з дна озера. Цей випадок стався на озері Куртна Матасджарв (Естонія), де місцеві влади були приведені в готовність і привезли на озеро спеціальне обладнання.

На місці розкопок був знайдений великий відкритий металевий люк — але подальші події на багато цікавіше!

Коли цей великий металевий об’єкт був витягнений на берег, навколо зібралося багато людей, яким стало цікаво, що перебуває під водою. Було очевидно, що це якась величезна махина, і для її підняття потрібно багато зусиль.

Дійсно, робота була не з легких: колосальний предмет важив 27 тонни. Після розкопки цього об’єкта з’явилися багато версій, в яких цілях могло використовуватися цей величезний пристрій. Але виявилося, це старий військовий танк, дивним чином зберігся стільки років: на ньому не було слідів іржі, а вся система була в робочому стані.

При ретельному дослідженні стало зрозуміло, що це радянський танк Т-34, здатний розвивати швидкість до 53 км/ч.

Це був трофейний танк, на борту якого було знайдено 116 снарядів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.