«О.Е» завершив тур безкоштовним концертом в Краматорську

Десятки тисяч жителів Донецької та інших областей України з’їхалися до Краматорська, щоб почути улюблені пісні і нові хіти у виконанні самого популярного музичного колективу країни «Океан Ельзи».

okean-elzi-kramatorsk-2-620x400

Візит культової групи тут чекали давно і зізнаються – до перших нот зі сцени не могли повірити в те, що такий концерт можливий.

«Ради, що вони не побоялися нашої ситуації і приїхали, ми дуже довго цього чекали, – діляться емоціями глядачі. – Це знакова подія для нашої нової Донеччини, яка відроджується. Україна єдина, і цей концерт тому доказ».

im578x383-kramatorsk_24tv-ua

На концерт улюбленої групи в Краматорськ їхали як з сусідніх міст Донеччини, так і з тих, які зараз за лінією розмежування. Численні блокпости і нудні очікування в чергах не завадили справжнім фанам зустрітися зі своїми кумирами.

384631087_650x410

Серед глядачів були жителі Краматорська, Слов’янська, Донецька, Горлівки, Бахмута, Сєвєродонецька, Торецькому, Покровська, Мірнограда, Добропілля, Харкова, Маріуполя та багатьох інших міст східної частини України.

«Краматорськ! Весь Донбас БУВ сьогодні з нами! Історичний концерт! », – Написав фронтмен групи Святослав Вакарчук у своєму твіттері відразу після концерту.

Одним з трагічних моментів краматорського концерту стало посвячення українським воїнам. Пісню «Мить» Святослав Вакарчук присвятив тим, хто зараз стоїть на захисті рідної землі і тим, хто віддав за неї своє життя.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...