Двоє хлопців грубо приставали до дівчини, раптово з’явилася вона.

Вчитися в коледжі – один з найкращих моментів в житті кожної людини.

Але, як відомо, молодість повна непередбачувань!

Більше того, перебуваючи в іншій країні, не завжди можна відчувати себе захищеним. Історія 25-річної Джорджії Бредлі, студентки Плімутського університету в Лондоні, поїздка в Грецію пішла трохи не за планом.

Бредлі відпочивала зі своїм хлопцем на острові Крит, коли вона вирішила вийти на прогулянку по пляжу. Через кілька хвилин до неї підійшли двоє хлопців і спробували познайомитись. Перед дівчиною стояла дилема: адже відмова міг призвести до наслідків.

Коли ті попросили її пройти з ними випити, дівчина відповіла відмовою. Один з хлопців схопив її за руку – і в цей момент з’явилася якась бездомна собака.

“Вона врятувала мене”, — згадує Бредлі. “Вона так люто гавкала, що ці хлопці просто повернулися і втекли”.

Бредлі назвала свою героїню Пеппер. У собаки були чудові білі очі.

“Коли ми їхали в аеропорт, то на мить озирнулися назад: Пеппер бігла за машиною”.

Бредлі не могла не думати про Пеппер, і через два тижні вона знову полетіла на Крит. Але як знайти бездомну собаку без тегів або нашийника?

Собаку вдалося знайти, але тут виникли труднощі з реєстрацією, адже Пеппер була бездомною: не було ніякого паспорта. Процес перевезення Пеппер ускладнювався тим фактом, що у неї не було документів або записів про вакцинації.

Але найбільший сюрприз був ще попереду! В новому будинку пройшов всього тиждень, а Пеппер здивувала всіх знову! Рано вранці вона принесла господині… 6 чарівних товстеньких цуценят!

Бредлі знадобилося, в цілому, п’ять тижнів, включаючи три поїздки на 6000 миль, перельотів туди і назад, щоб привезти Пеппер в Лондон.

Більшість туристів зазвичай привозять додому сувеніри, але Джорджія привезла того, хто врятував їй життя.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.