На Рівненщині зіштовхнулися дві фури – спалахнула пожежа, один водій загинув

3 листопада, о 12:34, надійшло повідомлення, що в селі Біла Криниця на Рівненщині трапилась дорожньо-транспортна пригода з подальшим загорянням.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Рівненській області.

Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що зіштовхнулися два вантажні автомобілі марки DAF, що перевозили легкові автомобілі. Внаслідок зіткнення в одній із вантажівки загорівся салон кабіни з подальшим поширенням полум’я на легкові автомобілі. Бійці ДСНС подали на гасіння один водяний ствол та два повітряно-пінні стволи щоб не допустити поширення вогню на інші транспортні засоби.

Після локалізації пожежі за допомогою спецобладнання рятувальники деблокували тіло загиблого водія вантажівки, якого при зіткненні затисло в автомобілі.

О 13:10 пожежу вдалося локалізувати, а вже о 14:30 повністю ліквідувати.

Вогнем знищено кабіна водія, моторний відсік ватажного автомобіля DAF, 6-ть легкових автомобілів марки «Hyundai Tucson».

Для ліквідації пожежі було залучено чотири одиниці спецтехніки ДСНС та 18 рятувальників.

Наразі обставини даної пригоди з’ясовують правоохоронці.

У поліції повідомили, що унаслідок зіткнення 29-річний мешканець Кропивницького, водій однієї із вантажівок загинув. Водій іншої вантажівки, 38-річний житель Запорізької області отримав незначні ушкодження. Крім того під час ДТП механічні ушкодження отримали ще два транспортні засоби.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.