Пост українського телеведучого про «непокаране зло» на дорогах викликав особливу реакцію українців

Не так давно від подібного «зла» він втратив свою дитину…
Таку думку висловив в Facebook відомий телеведучий Костянтин Грубич, дочка якого три роки тому загинула під колесами авто.

Зокрема, Грубич прокоментував ДТП в Харкові на вулиці Сумській, де водій «Лексуса» Олена Зайцева збила на смерть п’ятьох пішоходів:

«Пишу не для того, щоб зібрати «букет» співчуттів. Не треба, не сприйміть це як спекуляцію на темі. Просто вбивцю дочки не знайшли, і ніхто толком не шукав. А в Харкові все очевидно, п’ятьох за раз відправила на той світ, а все проводять слідчі експерименти. Поки у нас не карається очевидне зло, воно буде поширюватися в геометричній прогресії. Гаманець одного Зайцева і жадібність або страх судді, безсовісність адвоката сильніше горя невтішних родичів. Такі думки…».

«Снилася покійна Оля. Уже радість, тому що такі дари приходять рідко. Зазвичай сниться ситуація, а в цей раз – відчуття. Начебто вона є, нічого не сталося. Тільки мені ніяково що давно не обіймав, не цілував, і так захотілося негайно це зробити. А ще чомусь соромно стало, що давно не купував молодшій доньці кросівок, саме кросівок, а не якихось інших туфель. Думаю, це вже й супінаторів не треба… Вранці я прокинусь і піду з нею виберу найкращі і найякісніші, навіть якщо дорогі… І тут настало розчарування – крізь сон розумію, що це неможливо».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.