“Дорого-багато”: стало відомо про розкішне весілля заступника міністра юстиції

Чиновниця Севостьянова запланувала масштабний корпоратив у суботу, 4 листопада, перший заступник Міністра юстиції України Наталія Севостьянова виходить заміж. Святкова церемонія відбудеться в п’ятизірковому готелі Fairmont Grand Hotel у центрі Києва. Про це передає “Комсомольська правда в Україні”. Як повідомляє видання, на урочистий захід запрошені 200 осіб, а також заброньовано багато номерів під саму подію.

Крім того, на свято запрошені міністр юстиції Павло Петренко і прем’єр-міністр Володимир Гройсман. “Точно будуть Петренко і Гройсман. Про інших віп-гостей ми поки не знаємо. З міністерства (юстиції – Ред.) буде не так вже й багато гостей. Адже на свято повинні потрапити й інші поважні гості – з митниці і силових органів”, – зазначає джерело. Також на питання журналістів про те, чи є серед запрошених гостей так звані “смотрящі” за Міністерством юстиції, джерело віджартувалося.

“Це не “смотрящі”, а люди, до чиєї думки прислухається керівництво міністерства”, – говорить інсайдер. Сама весільна церемонія, за попередніми підрахунками, в Fairmont Grand Hotel на 200 осіб з урахуванням замовлення страв і проживання гостей в номерах становить понад 1,5 мільйона гривень. У Комітеті Верховної Ради з боротьби з корупцією та організованою злочинністю обурені, але не здивовані таким масштабом святкування.

“Пані Севостьянова, ми розуміємо, що Вам хочеться влаштувати собі свято. В цьому немає нічого поганого. Але звідки у Вас, чиновника, стільки дурі, щоб робити таке на очах у жебрака народу, яким Ви керуєте? Взагалі страх втратили? Взагалі вже зарвалися? Ви хоч землю під ногами відчуваєте?”, – написав журналіст Олександр Марків в блозі на “Антикор”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.