Схудла зірка шоу “Холостяк” Роза Аль-Намрі продемонструвала осину талію (фото)

Роза Аль-Намрі поділилася в мережі знімком в короткому топі, показавши своїм шанувальникам результати неймовірного схуднення.

roza3-e1475742845472 roza2-e1475742824533 roza1-e1475742799930

Ще в березні зірка проекту «Холостяк» і ведуча пост-шоу «Як вийти заміж?» Роза Аль-Намрі захопила глядачів своєю тонкою талією. Пізніше артистка зізналася, що схудла на 15 кілограмів і не планує зупинятися на досягнутому. Днями Роза поділилася в соцмережі знімком, на якому позує в короткому топі, оголивши  живіт. В черговий раз шанувальники змогли розглянути струнку фігуру зірки «Холостяка».
До слова, секрети схуднення ведуча не приховує. Більш того, своїм шанувальникам Роза дала кілька порад.

«Перша порада: я не зважуюсь вже більше року. Тільки заміряю обсяги зі своїм тренером Анною. Раніше, після того як я ставала на ваги, відразу їла в два рази більше! Друга порада: я почала худнути, коли зрозуміла, що їм, щоб жити, а не живу, щоб їсти! І замінила їжу спортом. Третя порада: я їм усе, що хочу, але в невеликих кількостях! Четверта порада: знайдіть тренера жіночої статі, щоб вона була ідеальною і подобалася вашому чоловікові », – порадила знаменитість в одному з інтерв’ю.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...