Навколо концерту Корольової в Києві розгорівся скандал

Скандал навколо концерту Наталії Корольової. Співачка повинна виступити в палаці “Україна” 14 грудня. Деяких користувачів соцмереж це обурило. Мовляв, російській поп-діві не гоже з’являтися перед українським глядачем. Тому що підтримала свого часу анексію Криму.

“Маємо залізобетонний привід для арешту на кордоні за незаконний перетин кордону України”, – пишуть користувачі соцмереж.

koroleva04062016-04-500x484

“Невже ви думаєте, що на концерті буде присутня хоч одна свідома людина?” – Запитують користувачі.

Користувачі соцмереж звинувачують Корольову в зйомках в російських стрічках і підтримці анексії Криму. Директор палацу “Україна” Роман Недзельський – з критикою не згоден. Каже – ажіотаж надуманий.

“Ми самі ретельно стежимо за цими речами і я не знайшов жодного випадку про підтримку якоїсь петиції проти України. Вона жодного разу не їздила виступати в Крим на гастролі”, – запевняє Роман Недзельський, директор палацу “Україна”.

Директор палацу “Україна” хвилюється, щоб з концертом Наталі Корольової не відбулося того, що в листопаді 2014 з виступом Ані Лорак. Тоді мітингувальники закидали палац камінням і вибухівкою. І зірвали захід.

Під час виступу Наталії Корольової посилять заходи безпеки. На розігріві у співачки будуть Павло Зібров, Гарік Кричевський та Олег Винник.

Масштабна рекламна компанія на концерт Наталії Корольової повинна початися через два тижні. А квитків в касі вже залишилася половина. Коштують вони від 300 до 800 гривень.

Відразу після Нового року заплановано виступи Крістіни Орбакайте і Олександра Малініна.

джерело http://ibilingua.com/

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...