Американський бізнесмен готовий заплатити 10 тисяч доларів тому, хто познайомить його з ідеальною дівчиною

Людина, яка познайомить його з найкращого кандидаткою в супутниці життя, отримає 10 тисяч доларів.

Зневірений знайти споріднену душу американський бізнесмен Джо Коен готовий заплатити великі гроші тому, хто допоможе знайти йому дівчину його мрії, передає Ukr.Media. Людина, яка познайомить його з найкращого кандидаткою в супутниці життя, отримає 10 тисяч доларів. Дві тисячі доларів Коен згоден виплатити навіть тому, хто просто вкаже йому посередника, здатного особисто представити його підходящій дівчині.

У 30-річного Джо дуже довгий список якостей, якими повинен володіти його ідеал. Так, дівчина його мрії повинна або вже проживати в південній Каліфорнії або бути згодною на переїзд, витрати на який Коен згоден взяти на себе: стосунки на відстані підприємця не влаштовують. Претендентка на його серце повинна бути розумна, здорова, весела, ніжна, добросовісна, з легким характером, широких поглядів, відкритою для нового і не бути невротичкою.

Бажано, щоб дама була єврейкою. В числі обов’язкових умов зазначаються також чесність і вміння «з ентузіазмом сприймати життя». Вік — від 20 до 30 років. Без дітей.

Коен, головний виконавчий директор компанії SelfHacked.com каже, що раніше всі сили віддавав кар’єрі і будував свій бізнес, а тепер зрозумів, що хоче нарешті знайти свою любов. Він намагався зустрічатися з жінками, знайомлячись на сайтах знайомств, але всі вони були надто «материалістичні» і зацікавлені тільки в його гроші. Він не так давно живе в Каліфорнії, тому у нього тут трохи знайомих і мало шансів знайти подругу, виходячи у світ.

30-річний Джо, правда, обумовлює, що виплатить зазначені ним суми (якщо ви знаєте ідеальну дівчину або хоча б знаєте того, хто її знає) тільки після закінчення чотирьох місяців, коли переконається, що його роман розвивається успішно.

З часу розміщення свого оголошення Джо отримав вже близько 500 повідомлень.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.