“Організовував торгівлю живим товаром”: миколаївський вчитель продавав дівчат у секс-рабство

Шкільний учитель хореографії з Миколаєва продавав українок в секс-рабство до Туреччини

Подробиці повідомляє прес-служба поліції в Миколаївській області, передає Корупція.Інфо

За інформацією копів, сутенером виявився 34-річний чоловік. Правоохоронці стежили, як він організовував торгівлю живим товаром з березня місяця. Напередодні «на гарячому» він був затриманий.

Вночі в аеропорту «Одеса» правоохоронці завадили відправити за кордон двох дівчат, 20-ти і 23-х років. За словами постраждалих, вони були впевнені, що летять до Туреччини танцювати в нічних клубах. Для цього вони отримали робочу візу і сертифікат про навчання хореографії.

«На перший погляд все легально, але, ще не почавши працювати, у дівчат вже були борги перед миколаївським роботодавцем за швидке оформлення дорогого пакета документів», – відзначають в поліції.

Обіцяли танцівницям 350-400 доларів США за ніч, проте вже в Туреччині ціни знижувалися до 40. Бували випадки, коли дівчині несподівано повідомляли, що вона не придатна до танців і може тільки «розводити» клієнтів на випивку, а це – 10 доларів США.

«З такими турецькими прайсами постраждалі потрапляли в довгострокову фінансову кабалу, а відпрацьовувати борги потрібно було роками, не кажучи вже про заробіток. Ось так дівчата і ставали рабами і погоджувалися займатися проституцією, щоб повернутися додому. А торговець живим товаром два тижні отримував від турецьких партнерів по 200 доларів США за роботу кожної дівчини», – додали в поліції.

Своїх «жертв» 34-річний викладач танців вибирав з малозабезпечених, неповних сімей або студенток. З турецькою стороною укладав угоди, обов’язковими умовами яких був вік дівчат від 19-ти до 34-х років і худорляву статуру.

Крім того, у злочинця були помічники: один давав оголошення про те, що на роботу за кордоном потрібні танцівниці в нічні клуби, другий – одесит, займався оформленням документів, в тому числі і сертифікатів про отримання професійних здібностей хореографа. Більш того, до злочинця зверталися спільники з різних областей України: Київської, Запорізької, Львівської та Херсонської.

Зараз організатор міжнародного каналу постачання живого товару за кордон запевняє правоохоронців, що лише допомагав дівчатам працевлаштуватися. «Він затриманий в порядку ст.208 КПК України.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.