Анфіса Чехова ледь вмістила пишні груди в боді і відчула себе “дівчиною на мільйон” (фото)

елеведуча здивувала новим образом

Телеведуча Анфіса Чехова поділилася з шанувальниками на сторінці в Instagram деталями підготовки до нового спектаклю, в якому грає коханку теле-магната. Для ролі Анфісі знадобився діловий костюм.

anfisa-chehova-1-738x484

Анфіса опублікувала фото, на якому позує в примірювальній кімнаті в ексклюзивному вбранні. Строгий образ зірка “розбавила” чорним боді. Телеведуча відчула себе “дівчиною на мільйон”.

“Фінальна примірка костюма перед прем’єрою спектаклю “П’ять зірок”. Пам’ятаю в Нью-Йорку ходили ми з чоловіком на спектакль з Аль Пачіно. Незважаючи на те, що з ложі важко було розгледіти деталі його костюма, але сидів він чудово. Пізніше я прочитала, що спеціально для Аль Пачіно в цьому спектаклі костюми шив Армані. Це, звичайно, для російського артиста прозвучало приблизно так само, як декорації від Зураба Церетелі. Оскільки в антерпрізних спектаклях, та й в кіно, часто бюджети на костюми дуже і дуже скромні. І доводиться акторам, які грають, наприклад, багатих людей, ходити гоголем в скромненькому за якістю костюмі, змушуючи лише своїм талантом повірити глядача, що це безглузде вбрання гідне його персонажа. Як сказав би Станіславський: “Не вірю!”. Якщо Аль, при всьому своєму таланті, так уважний до деталей, вирішила і я від нього не відставати і пошила костюм для свого персонажа. У такому костюмі відчуваєш себе маленькою на мільйон. А, оскільки, я граю коханку і за сумісництвом прес-секретаря теле-магната, в такому костюмі відчуваю себе в ролі, як риба в воді. Лечу в Одесу на прем’єру”, – поділилася зірка.

“Груди, немов гармата, перестаралися з пуш-апом. Не гармонійно, вульгарно”, “Ось це форми”, “Відмінний вигляд маєте, костюм вам дуже пасує”, “Які розкішні груди”, – прокоментували користувачі.

anfisa-chehova

джерело http://ibilingua.com/

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...