Різкий поворот: 36-річна мати двох дітей пішла зніматися в порно

Ох, ці жінки… Іноді, їм перевернути своє життя на 180 градусів – раз плюнути.
Шість років тому так і зробила фотограф і домогосподарка Обрі Блек.

36-річна мати двох дітей заробляла на життя тим, що регулярно фотографувала робітниць ескорту. Під час однієї з фото сесій Обрі всерйоз задумалася про легке та приємне життя своїх моделей, повідомляє ТТ-інфо.

Проаналізувавши власне життя та життя своїх клієнток, дівчина вирішила спробувати себе в ескорті. Бойфренд Обрі повністю підтримав її ідею.

З часом, жінку помітили агенти і запропонували їй знятися в порно. Несподівано для себе та для свого хлопця, вона погодилася.

Обрі зізнається, що найскладніше їй було розповісти про свою роботу дітям. Спершу жінка акуратно зізналася, що ходить на побачення з чоловіками за плату. Але коли син Бейлі став старше, він провів власне розслідування і з’ясував, ким працює мама.

Зараз Бейлі, якому 17 років, злиться на мене, але такий етап проходять всі підлітки. Моя дочка Чавон також була незадоволена цим… Хоча вона була старше, коли дізналася,

– говорить Обрі.

Як говорить сама Обрі, про своє рішення настільки круто змінити своє життя, вона ніколи не шкодувала. Ця робота дозволяє їй забезпечувати життя своїх дітей і багато подорожувати по світу.

Нелегко мати маму, яка подорожує 24/7, і часом мені треба було залишатися вдома якомога довше. Мій вік – це ще одна проблема… Зате одного разу я заробила 850 тисяч доларів за рік,

– ділиться жінка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.