Смертельна ДТП в Харківській області: є загиблий

Кілька людей отримали травми

У селищі Печеніги на 17 кілометрі автодороги “Чугуїв-Печеніги-Великий Бурлук” зіткнулися вантажівка “Мерседес” і легковий автомобілем “ВАЗ”, що рухався в зустрічному напрямку. Як повідомляють у відділі комунікації Нацполіціі Харківської області, ДТП сталася сьогодні вночі.

За даними відомства, в результаті аварії на місці помер 18-річний водій “легковика”, а 19-річного пасажира авто в тяжкому стані госпіталізували до відділення реанімації Чугуївської лікарні.

На момент аварії в вантажівці знаходилися 30-річний водій і пасажири – чоловіки 27 і 37 років. Крім цього, в автомобілі був і 6-річний хлопчик, якого доставили у відділення політравми Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги для обстеження лікарями. Стан здоров’я хлопчика задовільний, уточнюють в поліції.

Інформацію про подію правоохоронці внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Обставини ДТП встановлюються.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.