Будинок за ціною в мільярд: Філіп Кіркоров похвалився шикарним особняком (фотоШОК)

Король поп-музики, російський співак, продюсер і актор Філіп Кіркоров має безліч нагород з усього світу. Він є багаторазовим володарем World Music Awards, «Овації», «Золотого грамофона» і багатьох інших.

Філіп у 1994 році був одружений на Аллі Пугачовій, але вже в 2005 році вони таємно розірвали шлюб. У 2011 році стало відомо у Кіркорова народилася дочка Алла-Вікторія, а через сім місяців з’явився син Мартін. Від фанатів ретельно приховувалася справжня мати дітей. Єдине, що заявив батько, це те, що діти ростуть в повноцінній родині, і у них є мама і тато.

Довгий час Філіп жив в особняку поруч з будинком Галкіної і Пугачової. А також у зірки у власності є дві квартири в Москві: одна на Філіпповському провулку, інша на Земляному Валу. Остання — колишнє «родове гніздо» артиста. В ній була проведено повне перепланування на дворівневий простір і в 2015 році квартира була виставлена на продаж за 70 млн. рублів, але так і не продана. Нині використовується як особистий гардероб Кіркорова.

Особняк недалеко від будинку Галкіна і Пугачової

Московська квартира на Філіпповському провулку

Родове гніздо” Кіркорова

Нерухомість у співака є і на його батьківщині, в Болгарії. Кілька квартир, одна з яких мала скандальне минуле і навіть вироблялося судовий розгляд з 2010 по 2013 рік. Одна з його болгарських вил, обставлена з особливим смаком і шиком, оцінюється в 1 млн. євро.

“Скандальна квартира” в Болгарії

Вілла на березі моря

На хрестини своєї дочки Алли-Вікторії, Філіп подарував віллу в курортному місті Майамі. Будинок оточений затокою і океаном.

Артист також придбав розкішний маєток в Мякинской заплаві. Це місце славиться чистим повітрям, близьким розташуванням від столиці і прекрасною блакитною водоймою.

Будинок багато обставлений в стилі італійської неокласики. Різьблені меблі, мармурова підлога, світлий дизайн, величезна дитяча і що найважливіше – затишок. Стіни будинку прикрашають роботи німецького художника в стилі поп-арт Т. Хоффмана.

На другому поверсі розташовані спальні, спальня Філіпа, його батька з дружиною і домробітниці Марі. Там же розташовані гардеробні і ванни.

Будинок оснащений басейном, фінською сауною, тренажерним залом і гаражем. Окремо збудований будинок для прислуги, розміром 170 кв. метрів. Його житло, на сьогоднішній момент оцінюється в 12 млн. доларів.

У Філіпа величезне серце, яке цілком і повністю зайнято його дітьми! Побажаємо здоров’я співаку і його милим діткам!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.