Шок дня. Навіщо вагітна жінка знялася у фотосесії з 20 тисячами бджіл (відео, фото)

Вагітна Емілі Мюллер шокувала усіх: влаштувала собі фотосесію з 20 тисячами бджіл, які покривали її великий живіт, пише USA Today.

“Фото абсолютно чудові. Це все, що я коли-небудь хотіла”, – каже жінка.

Емілі живе тим, що рятує медових бджіл в Акроні та прилеглих районах.

Вона є не лише головним майстром з пасічництва в Асоціації державного бджолярства в штаті Огайо, а ще й головою компанії “Медові бджоли Мюллер”.

Місія фірми – рятувати медових бджіл.

“Ми не виживемо без медових бджіл, я вивчала їхню важливість. Цей вид став для мене чимось набагато більшим, ніж комаха з жалом”, – розповідає жінка.

Емілі почала займатись бджолами після другого викидня. Вони допомогли їй пережити стрес.

Зараз Емілі чекає на четверту дитину. Вони з чоловіком вирішили, що більше не народжуватимуть. Тому останню вагітність вирішили відзначити особливо.

Мюллер заручилася допомогою свого чоловіка та фотографа Кендри Деймс, щоб втілити свою ідею в життя.

“Я справді впіймала рій тим ранком в одному з парків поблизу. Тому люди стояли поруч всього дійства”, – додала бджолярка.

Як у неї це вийшло?

Чоловік струсив бджіл на землю, а Емілі взяла їхню королеву у свою руку і поклала на живіт.

І чекала, поки інші бджоли оточуватимуть королеву.

На цих фотографіях – жодного фотошопу.

“Люди думають, що я ризикувала нашкодити своїй дитині. Але бджоли ніжні. Сподіваюсь, мій бджолиний живіт допоможе людям зрозуміти, що вони не такі страшні, як ви думаєте, – сказала Емілі PEOPLE. –

Звісно, я спочатку нервувалась, але потім цей момент був таким захопливим. Мій адреналін підстрибнув і я сфокусувалась лише на 20 тисячах бджіл на мені. Так з’єднатись з природою – абсолютно дивовижно. Бджоли на моєму лоні – це було настільки духовно…”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.