Хто замінить Фреймут: стало відомо ім’я нового ведучого проекту «Інспектор.Міста»

Телеканал “1+1” вже почав роботу над другим сезоном проекту “Інспектор. Міста”.

Нагадаємо, перший сезон програми ще на етапі зйомок викликав значний резонанс серед представників ЗМІ, міської влади та громадськості, тому у новому сезоні перевіряти міста буде ведучий «Євробачення 2017» Володимир Остапчук.

«Ми вважаємо, що Володимир Остапчук – приклад українця майбутнього, який живе згідно з європейськими цінностями. Він вірить в нашу країну і хоче її відбудовувати разом з іншими українцями. У Володимира загострене почуття справедливості, але в той же час, він розуміє, що людям потрібно давати шанс», – говорить головний продюсер розважальних програм Ольга Слісаренко.

У новому ссезоні програми телеведучий проведе інспекції українських міст і оцінить рівень комфорту життя простих українців у кожному з них.

Крім того, інспекції будуть проводитися за шістьма критеріями: медицина, освіта, безпека, їжа і еліта, сфера послуг, відкритість і доброзичливість населення в містах.

«Україна – дуже перспективна країна, де живуть діяльні, креативні і талановиті люди. Я впевнений в її щасливому майбутньому, тому, будучи резидентом Канади, я живу тут. Але українці заслуговують жити за європейськими стандартами якості вже зараз. За допомогою нашого проекту ми будемо підвищувати ці стандарти і мотивувати людей ставати кращими», – каже Володимир.

Метою проекту “Інспектор. Міста” є не лише поліпшення життя населення, а й підвищення рівня обслуговування в пoлoгoвuх будинках, супермаркетах, школах, дитячих садах та інших громадських закладах країни.

Заклади, які зможуть продемонструвати високий рівень послуг, отримають від ведучого звання «Гордість міста». Установи, чиї послуги не відповідають стандартам якості, будуть відзначені табличкою «Ганьба міста».

Інспекції проводитимуться як у великих обласних центрах, так і в невеликих містечках в різних куточках країни. Виробництвом проекту «Інспектор. Міста» займається «Pilot Studio». Проект вийде в ефір на 1+1 в 2018 році.

Whaat? #noemotions #tuesday #моднописатьнаанглийском

A post shared by Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk) on

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.