Євгенія Власова вже 12 днів бореться за життя

Українська співачка Євгенія Власова вісім років тому перенесла важку операцію, пов’язану з онкологічною хворобою, передає Корупція.Стар

Через наслідки хірургічного втручання і хіміотерапії артистка потрапила в реанімацію і вже 12 днів бореться за життя. Про це кореспонденту видання “ГОРДОН” розповіла мама співачки Галина Поплавська.

“Дочка зателефонувала мені минулого тижня, сказала, що сильно болить живіт, їй погано і вона викликала” швидку “. Доктор сказав, це небезпечний стан і наполіг, щоб Женя поїхала в лікарню. Її погодилася прийняти клініка” Борис “.

Виявляється, після перенесеної операції у неї утворилися спайки і розвинулася непрохідність кишечника. Відразу впоратися з проблемою лікарі не змогли. За останні 12 днів дочка перенесла чотири операції. Її врятував відомий хірург, академік Петро Фомін “, — розповіла Поплавська.

Зараз лікарі обережні в прогнозах. Ще кілька днів Власова залишатиметься в реанімації, а потім очікується курс реабілітації.

“Женя вже проситься в звичайну палату. Але вона не зовсім розуміє, що з нею відбувалося. Я ж не можу сказати, що вона була між життям і смертю і ще вчора лікарі не давали жодних обіцянок. А зараз вже говорять, що вона зробила крок до одужання “, — зазначила мама співачки.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.