Чому я дозволила чоловікові cпaти з іншими жінками

Протягом багатьох років моя енергія скінчилася через безсонні ночі, хвороби дітей, домашні турботи, нові вагiтності та інші неприємності, і я зрозуміла, що ceкcyaльная пристрасть, яка колись горіла в мені, вигaрає.

Однак мій партнер і батько моїх дітей, схоже, не втратив ceкcyaльний апетит, який я часто ігнорую. Перед народженням дітей ми були двома молодими коханцями з приcтрасним тяжінням один до одного. У наших відносинах рідко наступав момент, коли ми не тримали один одного за руку.

Ми любили потайки цілуватися, торкатися і пестити один одного, і так захоплювалися, що, часом, не помічали, як наставав світанок. Ми були парою, яка надихала інших коханців. Ми відчайдушно любили і не боялися ділитися цим зі світом.

А потім ми дізналися, що незабаром станемо батьками, і дуже зраділи цій новині. Однак, під час очікування дитини нас поглинула нова реальність і нові обов’язки.

У наших відносинах стало більше стресу. Мені довелося відмовитися від улюбленої роботи, оскільки я більше не могла працювати далеко від дому, коли з’явився малюк. Вперше за довгий час я стала залежна від іншої людини, а також мала дитину, повністю залежного від мене. Мені було важко це усвідомлювати, так як я витратила безліч часу, нервів і сил, звільняючи себе від залежності будь-якого роду.

Мій партнер не поспішав заспокоювати мене, так як йому не вдалося по-справжньому зрозуміти, що я відчуваю.

Ми були циганськими душами і насолоджувалися вільним життям протягом багатьох років. Тому нам було важко зрозуміти всю відповідальність створення сім’ї і появи дітей.

У той час невизначеності нам не вистачало близькості. Часто я була змучена емоціями, стресом, хворобами і проблемами, і навіть не думала про ceкc. Він же прагнув мене і вночі нишком, загравав зі мною, шепочучи: «Не хочеш побешкетувати»? Але мені не було чого йому запропонувати в цьому плані.

Згодом він, нарешті, прийшов до розуміння того, що я не зможу бути тією жінкою, яку він би хотів бачити поруч із собою, і опустив руки. Я відчувала його смуток, кожен раз, коли відкидала його і звинувачувала себе за відсутність бажання до нього.

Саме в цей час я зважилася дозволити йому спaти з іншими жінками. Я розуміла, що не даю йому того, що потрібно, і це створило б тріщини в нашому спілкування. Я довго роздумувала про наслідки моїх дій, не знаючи, як буду себе почувати, коли він стане зустрічатися з іншими, але розуміла необхідність проведення подібної розмови.

Повірте, це непросто – запросити коханця у ваше сімейне життя, особливо коли це робиш не заради власного задоволення, а заради відносин. Мій партнер був дуже шoкований під час цієї розмови, і вважав це болючим досвідом. Я пояснила, що намагаюся зберегти те, що ми маємо, а не ігнорувати проблему, тому що мені важливі наші стосунки на ментальному рівні. І, якщо хтось здатний задoвoльнити його фізіoлoгічні пoтреби – чому б і ні. Однак я зізналася, що боюся, що інша жінка може порушити святість наших відносин.

Я люблю свого чоловіка всім серцем і, в ім’я нашого кохання, вважаю, що повинна знаходити рішення назрілих проблем, навіть якщо вони неприємні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.