Чому пити теплу воду набагато корисніше за холодну

Вода є найбільш важливим з’єднанням на землі; без неї не було б ніякого життя взагалі, і, щоб залишатися здоровим, важливо, щоб організм залишався гідратованим.

1430997690_voda

Але безліч людей не п’ють достатньо води. Це може привести до: труднощі фокусування, неприємний запах з рота і сухість шкіри.

Крім звичайної, гідратації організму, є ще більш вагомі причини, щоб пити воду. І не просто воду, а теплу воду на голодний шлунок! Ось деякі з переваг теплої води в порівнянні з холодною:

1. Покращує обмін речовин в першій половині дня.

Якщо ви п’єте теплу воду вранці на голодний шлунок, ваш метаболізм отримує додатковий приплив енергії. Це активізує ваш метаболізм без споживання калорій. Ви так само можете додати скибочку лимона до води.

2. Підтримує травлення.

Тепла вода допомагає розщеплювати жири у вашому раціоні. Це допомагає перетравлювати жири легше. Якщо ви п’єте теплу воду регулярно, це має довгостроковий ефект на шлунково-кишковий тракт.

3. Природні детокс.

Тепла вода добре підходить для детоксикації вашого організму природним способом. Так як обмін речовин, кровообіг і температура тіла працюють одночасно, організм може очистити себе через піт і екскременти.

4. Полегшує менструальні спазми.

Тепла вода гарантує, що циркуляція крові залишається сильною. Це забезпечує м’язи кров’ю, дозволяючи їм розслабитися, таким чином, полегшуючи хворобливі спазми.

5. Загальний стан здоров’я.

У теплій воді міститься менше мікробів, що може зміцнити захисні сили вашого організму. Тепла вода сприяє здоров’ю серцево-судинної системи.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...