40-річна Тіна Канделакі зізналася, що їй довелося змінитися заради 29-річного чоловіка

Канделакі поділилася секретом щасливого шлюбу.

Тіна Канделакі дала інтерв’ю порталу “Дочки-Матері”, в якому розповіла про те, як складаються її стосунки з чоловіком Василем Бровком.

39_main-1-760x484

“Я вже занадто доросла жінка для того, щоб шлюб допомагав мені в чомусь самореалізовуватися. Мені здається прекрасним, коли люди перебувають у стосунках і трохи “допридумують” один одного. Наші “половинки” здаються нам кращими, ніж є насправді. Так само і у нас з Василем, але ми не полінувалися докласти зусиль для того, щоб наші фантазії стали реальністю. Ми здатні змінюватися. А інакше, навіщо жити з людиною, коли ви вже не здатні нічим здивувати один одного”, – заявила Тіна.

Також зірка поділилася секретом збереження гармонії в родині. Канделакі вважає, що шлюб – це в першу чергу постійні компроміси. Також знаменитість вважає, що неможливо відчувати інтерес до свого чоловіка, якщо він не розвивається, не росте сам над собою.

29-річного Василя та 40-річну Тіну зближує безліч спільних інтересів, наприклад, робота – адже у пари спільний бізнес. “Крім того, він дуже активна і пасіонарна людина, так само як і я. Так що і тут у нас багато збіглося”, – зазначила Канделакі.

джерело http://ibilingua.com/

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...