Підзаробила: Кароль розщедрилася на зіркового барабанщика (відео, фото)

Відмінний кавер на пісню

Тіна Кароль виступить на музичній премії з новим складом музикантів і юним виконавцем Микитою Ломакіним.

У команді співачки з’являться зовсім нові обличчя. Ним стане американський барабанщик Дэвон Тейлор, який колись грав з такими світовими зірками, як Джастін Бібер, Рита Ора, Зендая, Chrisette Michelle, Musiq Soulchild і багатьма іншими.

На сьогодні Дэвон Тейлор грає майже на всіх сольних концертах Тіни Кароль в рамках Всеукраїнського туру в підтримку альбому «Інтонації». Третій сольний концерт поспіль був в Одеському оперному театрі. Дэвон Тейлор також буде виступати з Тіною і на музичній премії М1, яка відбудеться 9 грудня.

Крім цього, співачка підтримає початківця виконавця Микиту Ломакіна, тим що виступить з ним у дуеті. Днями соціальні мережі «вибухнули» компліментами на адресу кавэра Микити на пісню Тіни Кароль «Дика вода». Цей шедевр молода зірка виклав на Facebook, зібравши багатотисячні перегляди і позитивні відгуки користувачів інтернету.
«Я не знаю, як далеко зможу зайти, але я готова зробити все можливе, щоб вселити надію новому поколінню у своїй країні, що мріяння і сміливість йдуть нога в ногу», – пояснила Тіна Кароль під час інтерв’ю британському музичному виданню.

https://www.instagram.com/p/BcFqiaBAZLD/

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.