Новий наркотик перетворює людей на зомбі: зістрибують з багатоповерхівок і продовжують йти

Тема зомбі досить популярна серед сучасних громадян, і до недавнього часу живі мерці були всього лише вигадкою, але зараз стали реальністю…
Зустріти на вулиці справжнього зомбі стало цілком буденним, а провиною всьому став не злоякісний вірус, який звільнили з лабораторії, а новий наркотик під назвою “Флакка”.

Вуличні наркомани, які “підсіли” на “Флакку”, не стають кровожерливими монстрами з гнилою плоттю, але в їх поведінці є багато факторів, які збігаються з поведінкою зомбі. Визначити наркомана під “Флакком” на вулиці можна без особливих зусиль, оскільки вони видають себе нерівною ходою, неконтрольованими рухами тіла і млявістю м’язів. Після прийому цього наркотику людині важко контролювати власні рухи і тримати м’язи напруженими, тому голова наркомана може погойдуватися або звисати в бік, а тіло – рухатися подібно зламаній маріонетці, що додає страшного вигляду тому, що відбувається.

Наркомани, які приймають “Флакка” на регулярній основі, з часом буквально втрачають власні м’язи, оскільки під впливом порошку волокна починають розпадатися безпосередньо в кровотоці, внаслідок чого тіло фактично завмирає в кілька неприродній позі або сковується. На обличчі “зомбі” часто спостерігається позбавлена ​​емоцій гримаса.

Навіть зовнішній вигляд такого наркомана лякає не менше, ніж в сукупності зі злісною поведінкою, так як наркотик поширює свою руйнівну дію не тільки на тіло, але також на розум. Після вживання “Флакку” у індивіда розвивається параноя і галюцинації, в результаті чого він, сам не усвідомлюючи того, може заподіяти тілесні ушкодження собі і оточуючим.

Наприклад, в США один наркоман після прийому даного наркотику почав трощити власну квартиру своїм тілом, а коли на виклик прибула поліція, їй не відразу вдалося зупинити хлопця. Розгром в його квартирі упереміш з кров’ю нагадували місце жорстокого вбивства, а молода людина після події помер від травм у лікарні. Поліцейські відзначили, що рани на тілі потерпілого виявилися настільки серйозними, що було важко повірити, що юнак сам їх собі завдав.

Ще один шанувальник “Флакку” з США в голому вигляді забрався на дах будинку, відкривши вогонь по сусідах з гвинтівки, а інший наркозалежний до смерті побив літню жінку за те, що під впливом наркотику вона, нібито, перетворилася в демона. Інший потерпілий від забороненого препарату чоловік робив спроби перебратися з вулиці через високий паркан в’язниці, притому його не зупинило навіть те, що він сильно пошкодив сідниці колючим дротом. Цей факт пояснюється абсолютним відключенням можливості відчувати біль під впливом наркотику. Доктора з однієї лікарні в Бразилії були шоковані, коли до них прийшов чоловік з простреленим обличчям, але через “Флакку» не відчував болю, сміявся і поводився агресивно по відношенню до медиків.

У 2015 році правоохоронці Флориди зафіксувала кричущий випадок, коли 17-річна місцева жителька стрибнула вниз з четвертого поверху будівлі, видавивши тілом склопакет, розбила руками вікна парочки авто, а потім, стікаючи кров’ю, мчала по вулиці з криками, що вона є бог і диявол в одній особі. У крові потерпілої було виявлено висока доза “Флакку”, який викликав у неї сильні галюцинації і розкрив всю силу її тіла. У підсумку до невмотивованої агресії, страшному зовнішнього вигляду, неконтрольованого тілу додається ще й значна фізична сила і витривалість, що робить таких наркоманів реальними зомбі XXI століття, небезпечними для суспільства.

До речі, нещодавно ми розповідали вам про дівчину-зомбі, яка налякала поліцію Бразилії (відео). Цілком можливо, що вона була під дією саме цього препарату.

Варто нагадати, що сьогодні світ відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом, який переносять наркозалежні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.