1,5 млн і переліт бізнес-класом: рейтинг гонорарів українських зірок

У першу трійку найдорожчих в Україні артистів входять Віра Брежнєва, Світлана Лобода та Настя Каменських.

Це стало відомо з рейтингу гонорарів за новорічні корпоративи, який склав сайт “Обозреватель”. Суми вказані за виступи 40-60 хвилин.

Перша позиція в рейтингу дісталася екс-учасниці “ВІА Гри” Вірі Брежнєвій. Гонорар артистки становить € 50 тис. Замовнику також необхідно буде оплатити переліт співачки і всієї її команди з Москви. Це 15 квитків економ-класу і 2 квитка бізнес-класу. В аеропорту знаменитість потребує тільки VIP-термінал.

Квитки необхідно купувати в обидві сторони. Тому до суми в 1, 6 млн грн необхідно додати близько 220 тис. грн. за авіаквитки, близько 16 тис грн.за оренду авто для доставки артистів з аеропорту і назад. А також в межах 50 тис. грн для забезпечення умов і райдерів.

Як обмовилися в одному з українських агентств, до кінця року Світлани Лободи в Україні не буде. У бесіді щодо корпоративу на січень представник артистки також озвучив суму в € 50 тис.

Домовитися щодо корпоративу з Настею Каменських нелегко. Дует “Потап і Настя” заморожений, а в рамках новоспеченого сольного проекту NK у співачки всього одна пісня.

“Настею ми не займаємося, у неї немає ще програми. Але наскільки я чула, вона оголошує від 40тис. євро”, – кажуть у Mozgi Entertainment.

Четверте місце в рейтингу займає народна артистка України Тіна Кароль – від €25 тис. до € 30 тис. Сума може рости, тому що графік дуже щільний і необхідно уточнювати дати.

Першу п’ятірку з гонораром в $30 тис. закрив Олег Винник. Витрати на райдери його представники оцінюють в $1,5 –$2 тис.

Макс Барських та Monatik в 2017 році також збільшили гонорари до $30тис. доларів, при цьому у другого співака обіцяють не 40 хвилин виступу, а цілу годину з танцями і “справжнім шоу”.

Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки заспіває свої найкращі хіти за €25 тис. При цьому артист виступає з командою з 16 людей.

Поп-гурти Потапа Mozgi та “Время и Стекло” підняли планку до $25 тис. доларів. В минулому році ще називали цифру вдвічі нижчу. Нові гонорари озвучили також Оля Полякова та Наталя Могилевська, обидві співачки виступлять за суму у $20 тис.

На позначці у $15тис. зупинилися народні артисти України Джамала та Олександр Пономарьов. Епатажний дует “НеАнгели” оцінив свої старання у $12 тис., а TamerlanAlena і молода співачка Потапа Мішель Андраде – у $10 тис.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.