А заплатити потрібно: Поки кухар спав, відвідувач ресторану сам приготував собі їжу(фото)

У США, в штаті Південна Кароліна, чоловікові прийшлося самому приготувати собі сніданок в ресторані, оскільки усі співробітнилки закаду спали, пише Zik.

36-річний Алекс Боуен розповів, що пропустив пару чapок з друзями і о третій годині ночі вирішив заїхати в ресторан мережі Waffle House.

Він простояв біля каси 10 хвилин і зрозумів, що обслуговувати його не збираються. Тоді він вирішив сам приготувати сандвіч з м’ясом і сиром.

Боуен зайшов за прилавок і зауважив одного з кухарів, який міцно спав. Він не став його будити, а інших клієнтів в цей час не було.

Після готування Боуен прибрав за собою, зробив кілька Селфі на кухні закладу і поїхав додому. Пізніше в той же день він повернувся і розплатився за сандвіч.

Після того як історія Боуена розійшлася в соцмережах, менеджер місцевого Waffle House подякував йому за те, що він виявив недоліки в роботі і запропонував попрацювати «таємним покупцем». У Waffle House пообіцяли вжити необхідних дисциплінарних заходів та відзначили, що правила забороняють клієнтам заходити за прилавок, але випадок Боуена – виняток.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.