Що не можна дарувати на Новий рік 2018: заборонені речі

Не так все просто

Вже прийшов час обирати подарунки на Новий рік, адже це досить тривалий і трудомісткий процес, який буде у всіх. Але тут є складнощі не тільки у виборі, але і в тому, що в рік жовтої собаки деякі речі просто не можна дарувати. І їх список досить пристойний. Тому ми вирішили розповісти вам, які ж речі не можна дарувати на Новий рік 2018.
Що не можна дарувати на Новий рік 2018
Ванні приналежності
В принципі, такі подарунки нікому і ніколи дарувати не можна. Але в Новий рік 2018, тобто рік жовтої собаки, за повір’ями, це заборонено. Так і тут вистачить того, що дарувати гігієнічні приналежності просто негарно. До речі, це стосується і косметики, адже тут вгадати може бути досить складно.

Коти
У Новий рік жовтої собаки категорично заборонено дарувати котів. За повір’ям вважається, що ці тварини можуть принести дуже багато бід і сварок господарям в майбутньому. Але, варто сказати, що зробити це на наступний день після Нового року ніхто не забороняє. Але тільки, якщо ви впевнені, що майбутні господарі згодні.

Домашні речі
Тапочки, халати, рушники, посуд і все подібне, в принципі, дарувати на Новий рік вважається поганим тоном. А в рік жовтої собаки тим більше. Це можна зробити в будь-який інший момент.

Прикраси на шию
Тут все досить зрозуміло. Адже все, що вішається на шию, не кращим чином асоціюється із собакою. Такі речі можуть трактуватися як прив’язь, яка не дозволяє тварині бути вільною. Ну і в будь-якому випадку, якщо ви не впевнені, чи сподобається це людині, такий подарунок краще не купувати.

Гроші на Новий рік не варто дарувати з однієї простої причини. Якщо ви не хочете здатися байдужим і без фантазії, то постарайтеся знайти інший варіант подарунка.

Тепер ви знаєте, що не можна дарувати на Новий рік 2018 і точно не помилитеся з вибором презенту.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.