“Я нічого не підозрювала – набрякле обличчя, забої, струс”: дівчина, яку викрав колишній співмешканець, нині перебуває в лікарні

Ольга нині перебуває у лікарні.

Дівчина, яку серед білого дня викрав колишній співмешканець, нині перебуває у лікарні. ТСН вдалось поспілкуватись з Ольгою телефоном.

“В мене набрякле обличчя, забої та струс”, – прокоментувала дівчина свій стан здоров’я.

Ольга поділилась з ТСН, що зі своїм викрадачем вони разом прожили недовго – трохи більше місяця. І розставання було пов’язане з агресивною поведінкою чоловіка. Про те, що він має намір здійснити викрадення, дівчина не здогадувалась.

“Він мене ні про що не попереджав, я не підозрювала”, – розповіла Ольга.

Поліція Києва повідомила, що цивільне подружжя проживало спільно в Одесі. Восени вони розійшлися, і 23-річна дівчина переїхала у Київ, де орендувала житло і навчалася на курсах. Її співмешканець весь цей час ревнував її і погрожував по телефону. Він навіть приїжджав у столицю і кілька разів кулаками “вирішував конфлікт” і намагався повернути жінку.

“32-річний зловмисник до “операції” з повернення колишньої залучив свого приятеля. Разом вони прибули до Києва та підстерегли дівчину біля під’їзду. А потім співмешканець, погрожуючи ножем, посадив її в машину та поїхав у напрямку Одеси. В салоні автомобіля правопорушник кілька разів вдарив потерпілу”, – йдеться у повідомленні поліції.

Авто “Мерседес”, на якому колишній співмешканець вивіз Ольгу, зупинили аж в Умані. Подробиць справи дівчина не розповідає, оскільки нині йде слідство, проте хоче висловити вдячність небайдужим громадянам, які допомогли в її пошуку.

“Хочу подякувати чоловікові, який за мене заступився, та жінці, яка запам’ятала номери автівки. Також людям, які авто зупинили”, – сказала Ольга.

Зазначимо, що чоловіка у білому светрі, який, побачивши неприємну ситуацію, вийшов з машини та намагався зупинити викрадача, зафіксували камери спостереження.

Нагадаємо, 32-річного викрадача затримали після того, як про викрадення повідомила подруга Ольги. Також до правоохоронців звернулась консьєрж будинку, в якому жила дівчина – вона бачила, як викрадач розмахував ножем та тяг дівчину до автівки. Поліція повідомляє, що за плечима затриманого вже є кримінальне минуле. Правопорушник неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців за вчинення різних злочинів, яких саме – не уточнюється. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі і викрадення людини, супроводжувалося заподіянням потерпілому фізичних страждань). За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі. Прокуратура клопотатиме про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.