“Такого за мої 20 років на сцeні ще не було”: Скaндал на “M1 Musіc Awards 2017”. Могилевській відключили звук (фото)

На премії “M1 Music Awards 2017”, яка проходила 9 грудня о київському Палаці Спорту, сталося непeредбачене.

Виступ однієї з найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу Наталії Могилевської було практично зiрваний. Пише telegraf.com

Співачка співала наживо. Вона не тримала в руках мікрофон, а використовувала мікрофон-навушник, щоб мати можливість танцювати.

Коли почався виступ, на обличчі Могилевської можна було побачити розгубленість. Вона стала співати, але звук “гyляв”, іноді зникаючи взагалі. Звичайно, оскільки це був прямий ефір, виступ не стали зупиняти, і Наталя примудрилася підлаштуватися і продовжувати співати.

• Что помогает полюбить свое отражение в зеркале? – Счастье. Когда ты счастлив, очень просто любить и уважать не только себя, но людей вокруг. И дело не в физической форме. Я уже была обладательницей идеальной фигуры, 10 лет назад, во время «Танцев со звездами», и у меня есть миллион моих молодых идеальных фото, где я себе не нравлюсь. Просто я никогда не была такой красивой, как сейчас, когда поняла, что счастье – это выбор, своего рода – базовая комплектация, которая у нас с рождения и которую мы, к сожалению, из всей гаммы эмоций и чувств у нас внутри, не умеем выбирать. Научиться этому, а соответственно, и полюбить свое отражение в зеркале, помогли медитации. Я никогда не была так потрясающе и нежно влюблена в свою внешность, и никогда с таким огромным уважением не относилась к самой себе и Господу Богу, который меня создал, как сейчас. У меня нет ни одной пластической операции и я их не планирую. Кроме того, медитации еще и обладают потрясающим лифтинг-эффектом (смеется). Когда я раньше танцевала, мое лицо было напряженным. Сейчас, в медитации, мышцы лица расслабляются, щечки поднимаются вверх, глаза наполняются светом, лоб разглаживается, губы расслабляются, улыбка становится мягкой и свободной, а в глазах появляется мягкий, женский теплый, материнский свет. Притом, нравиться себе на фотографиях я начала два года назад, еще до того, как сбросила 25 лишних килограммов. #mogilevskaya #love #sport #pink #smile #могилевская #интервью #mogilevskaya #love #sport #pink #smile #могилевская #fashion#smart #sexy #smile #tresh #winter #moda #dress #beautyfull #секс #мода #фешен #instagood #fototheday #happy #cute #art #инстаграм #инстаграмнедели #я #улыбка #селфи

A post shared by Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya) on

Але в якийсь момент, відвернувшись від залу в танці, вона сказала в мікрофон, звертаючись, мабуть, до техперсоналу: “Я себе не чую”.

Тут же фоном включили фонограму, хоча Могилевська все одно продовжила співати наживо. Але, мабуть, через хвилювання, голос співачки став зриватися, їй не вистачало дuхання і звук в цілому залишав бажати кращого.

Зате картинка не постраждала. Слід віддати належне професіоналізму Наталії Могилевської: вона ні на мить не зупинилася і ні разу не збилася в танці, не дивлячись на переживання через таку незручну ситуацію.

Скоро…#могилевская #m1musicaward #завелась

A post shared by Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya) on

Публіка змогла насолодитися відточеними рухами зірки, а також оцінити її струнку фігуру, яку приховувало “гoла”сукня. Після виступу співачка відразу ж поділилася своїми переживаннями в Instagram.

“На сцені М1 сьогодні стався технічний збій. На сцені взагалі не було звуку. Я не розуміла де співати і де танцювати половину номера. Це дуже дивно. Такого за мої 20 років на сцені ще не було. Ми з’ясовуємо, що трапилося. Я обов’язково розповім. “- повідомила Наталія шанувальникам.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.