Енергетика речей: що в домі руйнує особисте щастя, а що привертає любов

Речі, які нас оточують, мають сильний вплив на нашу енергетику. Деякі речі здатні залучати щастя і любов, а деякі, навпаки, руйнують сімейну гармонію.

Фахівці з біоенергетики стверджують, що любовна енергетика є дуже крихкою і найбільш схильною до впливу ззовні. Саме тому важливо звернути увагу на речі, які знаходяться у вас вдома. Часто ми не надаємо значення скупченню старих речей в шафі або на балконі, а тим часом вони можуть безпосередньо впливати на наше особисте щастя і домашню атмосферу.

Якщо у вашому будинку почастішали конфлікти або ви страждаєте від затяжної самотності, перевірте, чи немає у вас речей, які можуть негативно впливати на вас. Якщо такі є, постарайтеся якомога швидше позбутися від них і замінити на предмети, які притягують особисте щастя.

У давнину люди знали про енергетику речей і намагалися, щоб речі, які привносять в сім’ю гармонію і щастя, займали почесне місце в будинку. Саме тому шлюби були міцними і щасливими, адже в любові важливий кожен нюанс. Цим знанням можна скористатися і зараз. Фахівці з біоенергетики склали для вас список предметів, яких не повинно бути в будинку щасливої людини, і речей, які допоможуть вам зміцнити гармонію.

Які речі відштовхують любов

Тріснута посуд. Посуд використовується в побуті найчастіше, тому він має найпотужніше вплив на енергетику всіх домочадців. Тарілки і гуртки з відколами і тріщинами руйнують біополе людей, тому в будинку починають зароджуватися конфлікти і розбіжності, а щастя обходить таке житло стороною. Якщо ваше сімейне щастя починає руйнуватися або ви довгий час не можете знайти свою любов, позбудьтеся від посуду, який відслужив свій термін.

Сухі квіти. Багато хто використовує засушені квіти в якості декору, не знаючи про те, що вони несуть згубну енергетику. Енергія в’янення і застою автоматично передається всім мешканцям будинку. Щоб ваші почуття і сімейне щастя не почали в’янути і сохнути слідом за квітами, від таких декоративних композицій краще позбутися.

Поклади непотрібних газет, коробок і старих речей. Велика кількість невикористовуваних предметів породжує енергетичний застій, а любовна енергетика завжди потребує оновлення. Щоб щастя прийшло в ваш будинок, необхідно «розчистити» для нього місце. Викинувши непотріб, ви впустіть у дім позитивну енергетику, любов і яскраві почуття не змусять себе чекати.

Цим не вичерпується список предметів, які можуть руйнувати любов і сімейну гармонію. Відштовхувати щастя можуть певні рослини, елементи побуту та навіть декоративні картини. Щоб негативна енергетика перекривалася позитивною, необхідно, щоб у вашому домі були речі, які залучають особисте щастя і любов.

Що приверне любов і допоможе зберегти відносини

Фахівці стверджують, що залучити позитивну енергетику можуть не всі речі. В першу чергу це сімейні реліквії, які передаються з покоління в покоління по жіночій лінії. Але вони стануть сильним любовним талісманом тільки в тому випадку, якщо всі жінки вашого роду були щасливі в шлюбі. Також залучати любов можуть спеціальні речі, заряджені в місці сили.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.