Наркоман зайнявся сексом з трупом дівчини, сподіваючись “вдихнути в неї життя”

Під час сексу з трупом він зв’язав руки і ноги своєї покійної дівчини.

Наркоман вирішив зайнятися сексом з трупом своєї загиблої дівчини, передає Ukr.Media. Він сподівався що йому вдасться повернути її до життя. Чоловік пояснює свої дії тим, що вона при житті дуже любила плотські втіхи, тому, за його логікою, це повинно було “вдихнути в неї життя”.

Інцидент стався у США, в штаті Коннектикут. 39-річного чоловіка звуть Аарон Грейзер. Коли він зрозумів, що його дівчина мертва, він вирішив зв’язати її і зайнятися з нею сексом. Пізніше пояснював причину таких дій тим, що він хотів оживити свою кохану. Коли ж зрозумів, що даний метод не ефективний, він покликав на допомогу сусіда-лікаря.

У будинку в Грейзера поліцейські по прибуттю знайшли героїн і голки. Лікарі встановили, що жінка померла через передозування наркотиками. Чоловік свою провину повністю визнав. Суд засудив Аарона Грейзера до одного року колонії.

Під час допиту засуджений розповів, що під час сексу з трупом він зв’язав руки і ноги своєї покійної дівчини. Це був його фетиш. 39-річний наркоман уточнює, що загибла любила займатися сексом. Тому він вирішив, що вона швидко отямиться, а з-за мотузок не зможе чинить опір. Також під час сексу Аарон чув дивні звуки в тілі, як пізніше встановили лікарі, це було скупчення газів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.