Директор школи побила до крові школяра

У селі Верхня Грабівниця Воловецького району Закарпатської області директор школи побила учня 3 класу і потім залякувала його.

Подія сталася ще наприкінці вересня, але лише зараз про неї стало відомо. Про це розповів юрист Сергій Гартінгер.

“29 вересня директор школи Сегедій Наталія вдарила учня Пастушенка Ярослава так, що в останнього пішла кров із носа. Після цього вона змусила вчительку вмити дитину, дати їй мокру ганчірку на лоб й зупинити кров тампоном. Потім директорка прямо під час уроку відізвала дитину в сторону й почала залякувати тим, що посадить хлопчика та його рідних у тюрму, якщо хлопчик розкаже рідним про те, що сталося. Дитина дійсно була настільки залякана, що вдома просто збрехала про розбитий ніс. Після цього в хлопчика почалися нічні кошмари. Коли бабуся почала бити тривогу, правда розкрилася. Факт побиття почали підтверджувати батьки тих дітей, які все бачили. Та й вчителі в неофіційних розмовах про все розказали”, – розповідає Гартінгер.

Пізніше директорка школи намагалась спочатку підкупити дитину шоколадкою, потім почалися цькування з її боку. З’ясувалося, що це не перший випадок. Директорка й раніше цькувала й травмувала учнів. Але їхні батьки не хотіли розголосу та переводили дітей в інші школи.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.