“Буде потужний ЦИКЛОН”: Синоптик попередила про різке погіршення погодніх умов в Україні

В Україні відбудеться черговий погодний стрибок.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко.

Метеоролог зазначила, що атмосферний фронт принесе дощ і мокрий сніг в західні, північні області і на Вінниччину.

Суха погода очікується лише в східних, південних і центральних регіонах країни.

Діденко повідомляє, що в Україну йде похолодання. Так, відчутно температура знизиться на заході і півночі країни до 0 + 5 градусів.

На півдні буде тепліше, + 7 + 13 градусів. На півночі + 1 + 6, в центрі + 4 + 9, на сході + 3 + 8 градусів, зазначає синоптик.

У Києві очікується збільшення хмарності, у другій половині дня – переважно дощ, можливо з мокрим снігом, температура повітря +4 градуси.

Діденко зазначає, що розгул стихії очікується на всьому заході Європи.

«Завтра дощі, мокрий сніг і скажений вітер охоплять Ірландію. Великобританію, Данію, Бельгію, Нідерланди, південь Швеції і Німеччини. Циклон», – повідомляє метеоролог.

У Львівському регіональному центрі з гідрометереології попереджають львів’ян про різке погіршення погодніх умов вже завтра, 13-го грудня.

Синоптики впродовж доби прогнозують львів’янам дощ з переходом у мокрий сніг, вранці та вдень місцями сильні опади, налипання мокрого снігу. На дорогах міста ожеледиця.

Температура повітря впродовж 13-го грудня коливатиметься в межах нуля.

Зазначимо, що в ніч на 11 грудня від наслідків негоди потерпали жителі Львівської області. Зокрема, шквальний вітер та сильні опади залишили без світла 86 населених пункти на території Львівщини.

Синоптик попередила, що при авіаперельотах потрібно перевіряти стан рейсів, інакше можливі затримки і навіть скасування.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.