Український шоумен роздягнувся догола і повісив свої труси на дверях суду(відео)

Шоумен вимагає, щоб суд прискорив розгляд його позову.

Шоумен і громадський діяч Антон Мухарський прийшов до Оболонського суду Києва голяка, а потім повісив свої труси на дверну ручку.

Спочатку на відео Мухарського видно до пояса. Він йде до входу в суд.

“Голий, босий я іду дорогою, якою ходив дуже багато разів. Три з половиною року в Оболонському суді розглядається мій первісний позов про розгляд та призначення суми аліментів і побаченні з дітьми”, – каже шоумен.

Потім він заходить у двір суду і видно, що він не зовсім голий, а у трусах.

“Рідний Оболонський суд. Голий, босий, роздягнений виконавчою службою, я остаточно роздягнений буду тут. І щоб ви розуміли, що зараз я знімаю труси”, – говорить Мухарський, прикривається листком і таки знімає білизну і махає трусами.

Далі розгортається.

“Можу показати дупу”, – говорить і прямує до дверей суду і вішає труси на дверну ручку.

Далі просить показати крупним планом татуювання на його спині. Там написано “Бог. Батьківщина. Сім’я”.

“Сім’я, від якої я не відрікаюся. Не відрікаюся від дітей, яких я люблю і які мені не дають бачити. І кажу: “пане міністр Петренко! Три з половиною роки я не можу захистити свої права в Оболонському суді, тому що адвокати моєї дружини роблять все, щоб справа затягувалася. А судді кажуть: “У вашої дружини – дуже високі покровителі”. Я називаю цих покровителів – це міністр юстиції Петренко і представник президента у Верховній Раді пані Ірина Луценко”, – сказав Мухарський.

Під кінець відео з суду виходить охоронець. Що було далі – невідомо.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.