Українські хакери організували трансляцію Гімну України в Криму – реакція кримчан (відео)

Як повідомляє replyua.net, на території окупованого півострова знаходиться безліч людей, які чекають повернення Криму до складу України, – вони не відмовилися від українського громадянства і не прийняли російське, вони святкують День Незалежності України та інші державні українські свята. У вересні українські хакери висловили їм свою підтримку.

1475761604_krym21

4 жовтня поточного року на YouTube було розміщено відео, яке демонструє реакцію кримчан на трансляцію українського державного гімну – група українських хакерів Cyber & Radio S у вересні поточного року на короткий час взяла під свій контроль кілька систем відеоспостереження приватних організацій і комунальних установ на території включеного півострова. Зокрема, кібервійска України використовували можливість трансляції звуку в деяких камерах з функцією двосторонньої передачі звуку і організували трансляцію державного гімну України в одній з кримських шкіл, ветеринарній клініці, а також кількох супермаркетах.

На відео добре видно, що перша реакція кримчан – це посмішка. Вони переглядалися і дуже дивувалися, а деякі – дуже зраділи, навіть аплодували.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...