Застілля у Чернівцях завершилося трагічно: жінка зарізала співмешканця

Під час застілля, чергова сварка зі співмешканкою у Чернівцях стала для чоловіка останньою.

6 грудня до поліції звернулись працівники карети швидкої допомоги. Медики повідомили про чоловіка, виявленого у власній оселі із ножовим пораненням, інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські встановили, що 49-річний житель обласного центру загинув внаслідок колото-різаного поранення у лівій бічній поверхні тулуба.

У ході проведення розшукових дій, поліцейські Управління карного розшуку і Шевченківського відділення поліції встановили та затримали зловмисницю. Нею виявилась 49-річна чернівчанка, котра проживала разом з потерпілим. Правоохоронці з’ясували, що “подружжя” було відоме веденням антигромадського способу життя.

5 грудня ввечері співмешканці в котрий раз розпивали спиртні напої. Невдовзі між ними виник побутовий конфлікт, під час якого чоловік почав погрожувати жінці фізичним насильством. Остання вже неодноразово зазнавала побиття з боку чоловіка. Цього разу жінка вхопила зі столу ножа та завдала кривднику удар в область грудної клітини. Одразу після вчинення злочину нападниця втекла з квартири.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Жінці вже оголосили про підозру у вчиненні умисного вбивства та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне їй загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.