Всадила кілька куль в голову і добивала праскою: жінка при дитині жорстоко розправилась над ветераном АТО

Житомирський апеляційний суд на два місяці заарештував Ольгу Горовій, яка вбила свого екс-чоловіка Володимира Горова (учасника АТО з позивним “Акіла”).

Про це повідомляє kp.ua, передає “Народна Правда“.

Вбивство відбулося 26 листопада в селі Зарічани Житомирської області. Рано вранці Ольга ввійшла в будинок до колишнього дружину, підійшла до сплячого і кілька разів вистрілив у нього. 11-річна донька намагалася утримати матір від розправи, але Ольга вистрелила в голову екс-бійцеві АТО. також вона вдарила його праскою.

45-річний чоловік після отриманих поранень вистрибнув з вікна і став просити сусідів про допомогу. Володимир Горов помер від крововтрати в лікарні.

Як кажуть друзі вбитого, причиною конфлікту стало те, що він переписав будинок на свою старшу дочку, перед тим, як піти на фронт.

Один з товаришів по службі вбитого каже, що після повернення Володимира з АТО його колишня дружина поранила його ножем, а через деякий час її новий чоловік стріляв у Горова з травматичного пістолета. Поліцейські на це закривали очі, оскільки Горова Ольга, будучи секретарем сільради, нібито підкуповувала їх земельними ділянками.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.