“Погрожував громадянам зброєю”: відомий адвокат збив двох жінок і дітей у стані алкоголного сп’яніння

Правоохоронні органи Молдови затримали на три доби одного з кишинівських адвокатів, який збив на пішохідному переході двох жінок і двох неповнолітніх дітей.

Як повідомили в Генеральній прокуратурі Молдови, адвокат перебував за кермом свого автомобіля в стані алкогольного сп’яніння та намагався втекти з місця ДТП, передає власний кореспондент Укрінформ в РМ.

«Після вчинення ДТП 34-річний адвокат з Кишинева намагався втекти з місця аварії, проте був затриманий очевидцями аварії та екіпажем Інспекторату патрулювання, що прибув на місце події. Відомо також, що під час затримання адвокат погрожував громадянам, що намагалися його затримати, зброєю, якою він володіє на законних підставах», – повідомили в прес-службі Генпрокуратури.

Після проходження тесту на алкоголь лікарями було встановлено, що рівень алкоголю в крові адвоката становив 0,84 проміле.

За цим фактом порушено одразу дві кримінальні справи: за водіння автомобілем в нетверезому стані та погроз вбивством. Якщо провина затриманого буде доведена, йому загрожує тюремне ув’язнення терміном від 4 до 8 років позбавлення водійських прав строком до 5 років.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.