Моторошна сутичка: чоловік, рятуючись від сусіда, стрибнув з сьомого поверху

Близько 6-і ранку до Деснянського управління поліції надійшло повідомлення лікаря про надання медичної допомоги 31-річному чоловікові, у якого діагностували перелом передпліччя та різані рани шиї, які наніс йому сусід. На виклик негайно виїхали слідчо-оперативна група та керівництво територіального управління поліції.

По прибуттю правоохоронці оглянули місце події, опитали консьєржа та сусідів, а також поспілкувалися із лікарями “швидкої”, пише Народна Правда з посиланням на повідомлення Національної поліції.

Головного фігуранта поліцейські виявили за місцем його проживання, де він відсипався після зловживання алкогольними напоями.

Встановлено, що протягом ночі сусіди розпивали спиртне. Згодом між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Один із чоловіків схопив ножа, накинувся із ним на опонента та встиг вдарити у шию. Рятуючись від переслідувача, потерпілий вистрибнув із вікна на сьомому поверсі, а його кривдник ліг спати.

Чоловік впав у замет біля парадного, а коли отямився, знайшов консьєржа будинку та попросив викликати “швидку”. Після надання першої допомоги потерпілого госпіталізували у стаціонар.

39-річного винуватця події затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, яка передбачає до восьми років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.