Буде тепло: синоптики різко змінили прогноз погоди на новорічну ніч

Після того, як погода в Україні почала бити температурні рекорди, а від кучугур снігу залишися тільки спогади, Українському гідрометцентру нічого не залишалося робити, як констатувати, що найближчими днями в країні збережеться плюсова температура.

Про це “Народна Правда” пише з посиланням на ТСН.

До кінця 2017-го та на початку 2018-го в Україні вдень буде плюсова температура. Ближче до вихідних в окремих регіонах йтиме дощ з мокрим снігом.

Четвер, 28 грудня

Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, лише в Карпатах та на Закарпатті вдень невеликий дощ. Уночі та вранці в Україні, крім західних областей, місцями туман.

Вітер південний, 7-12 м/с, уночі у західних областях, удень в Україні, крім сходу, місцями пориви 15-20 м/с, у Карпатах 19-24 м/с.

Температура вночі від 4 градусів тепла до 1 градуса морозу, вдень 4-9 градусів тепла. У південній частині вночі 1-6 градусів тепла, вдень 10-13 градусів.

Київ. Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південний, 7-12 м/с, удень пориви до 15-20 м/с. Температура вночі 0-2 градуси тепла, вдень 5-7 градусів тепла.

П’ятниця, 29 грудня

Хмарно з проясненнями. У західних, вдень і у північних та більшості центральних областей невеликий дощ (уночі на заході країни з мокрим снігом). На решті території без опадів.

Температура вночі 2-7 градусів тепла, вдень 4-9 градусів, на півдні до 11 градусів. У карпатському регіоні та східних областях вночі близько нуля, вдень 1-6 градусів тепла.

Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

Київ. Уночі без опадів, удень невеликий дощ. Температура вночі близько 5 градусів, удень 6-8 градусів тепла. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, пориви до 15-20 м/с.

Субота, 30 грудня

У північних та центральних областях дощ з переходом у мокрий сніг, місцями сильні опади, подекуди ожеледь та налипання мокрого снігу. Температура вночі та вдень 0-5 градусів тепла.

У західних областях без опадів. Температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень близько нуля.

У південних, удень і у східних областях невеликий дощ. Температура вночі 2-7 градусів тепла, на сході місцями 0-2 градуси морозу, вдень 5-10 градусів тепла.

Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, вночі місцями пориви до 15-20 м/с.

Київ. Дощ та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. Температура протягом доби 2-4 градуси тепла. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с.

Неділя, 31 грудня

Без опадів, лише вдень у західних областях невеликий дощ та мокрий сніг.

Температура вночі від 3 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень 0-6 градусів тепла.

Київ. Без опадів. Температура вночі близько нуля, вдень 3-5 градусів тепла.

Понеділок, 1 січня

У західних, північних, центральних областях дощ та мокрий сніг, на решті території без опадів.

Температура вночі від 3 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень 0-6 градусів тепла.

Київ. Дощ та мокрий сніг. Температура вночі близько нуля, вдень 3-5 градусів тепла.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.