У чому зустрічати Новорічну ніч різним знакам зодіаку

Новорічна ніч – найбільш казкова серед інших. Саме в цю пору варто загадувати найпотаємніші бажання, мріяти, сподіватися. Але, щоб все здійснилося, теж треба постаратися. Прикрасити оселю, новорічну красуню, створити магію святкового столу та бути самій неперевершеною.

Пропонуємо вам добірку порад, у чому саме варто відзначати Новорічну ніч для різних знаків зодіаку.

Овен

Для Овнів ідеальним варіантом стануть наряди коралових і персикових відтінків. Незважаючи на те, що це вогняний знак, варто остерігатися занадто яскравих кольорів: червоного, помаранчевого, малинового, бо Собаці до вподоби більш приглушені тони. Віддай перевагу сукням із довгими рукавами і неглибоким вирізом.

Тілець

Тільцям варто придивитися до суконь-футлярів пісочного і графітового кольору. Відкладіть убік наряди з глибоким декольте і занадто короткі міні. А щоб розбавити стриманий образ, доповніть його масивними золотими сережками або кольє і блискучими туфельками.

Близнюки

Для зустрічі 2018 року Близнюкам варто підібрати зелену яскраву сукню – однотонну або з флористичним візерунком. Земляний Собака любить природу, тому соковиті листяні відтінки, що викликають асоціацію з прогулянкою парком або лісом, будуть украй доречні. Доповнити образ можна золотими прикрасами.

Рак

Прийдешній рік може стати дуже успішним для цього знака, і щоб посилити магію, виберіть наряд фіолетового відтінку з легкої повітряної тканини, наприклад, органзи. Доречними будуть довгий шлейф або легка хустка, накинута на плечі. Із прикрас віддайте перевагу невеликим сережкам і тонким золотим браслетам.

Лев

Незважаючи на те, що Левам до вподоби химерні яскраві сукні з розсипом паєток, зустрічати 2018 рік краще у стриманіших нарядах. Ідеально підійде довга модель із м’яким корсетом, а серед кольорів придивіться до бордового і сливового. Доповнити образ можна невеликою короною або діадемою і вишуканим кольє.

Діва

Віддайте перевагу довгим сукням до підлоги з атласу і шовку. Діва – земний знак, а значить, Земляний Собака, символ 2018 року, буде максимально прихильний, варто лише натякнути про свою «спорідненість», наприклад, вибравши наряд пісочного відтінку або доповнивши образ аксесуарами із флористичними принтами.

Терези

Цьому знаку зодіаку, судячи з усього, належить у новорічну ніч багато танцювати, тому із взуття віддайте перевагу балеткам чи ботильйонам на стійкому каблуці. Сукня теж має бути максимально зручною – не надто вузькою і довгою. Із кольорів зверніть увагу на сині та блакитні відтінки.

Скорпіон

Ідеальний новорічний образ для Скорпіона – це легка сукня пісочного відтінку або костюм із вкороченими звуженими брючками. Навіть якщо ти будеш зустрічати Новий рік у домашній обстановці, обов’язково взуй стильні туфельки на високих підборах: такий хід додасть тобі впевненості в майбутньому році!

Стрілець

Зустрічати Новий рік-2018 вогняним Стрільцям найкраще в довгих рожевих сукнях. Вибирай ніжні пастельні та пудрові відтінки. Ще одним прекрасним варіантом стане брючний костюм, який можна доповнити модним кепі або вишуканим обручем із вуаллю. Образ вийде стильний і загадковий!

Козеріг

Іще один земний знак, який легко може завоювати любов Земляного Собаки, правильно створивши образ у новорічну ніч! Вибирайте довгі сукні А-силуету графітового або теракотового кольорів. Перетворити образ на святковий допоможуть золотистий блискучий клатч і туфельки, що переливаються!

Водолій

Повітряним Водоліям астрологи рекомендують зустрічати 2018 рік у блакитній сукні. Вибирай наряд із легких струменястих тканин – атласу або шовку – і доповни його витонченими туфельками з бантами або золотими брошками. Ця кокетлива деталь додасть образу елегантності!

Риби

Прекрасним рішенням для новорічної ночі для Риб стане легка блуза із шифону або органзи фіолетового чи бузкового відтінків. У комбінації зі спідницею-олівцем або вузькими брюками образ вийде в міру стриманий і жіночний. Доповнити його можна вишуканим золотим кольє або довгими сережками до плечей.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.