Оля Полякова неочікувано змінила одразу чотири кольори волосся (фото)

Не так давно Оля Полякова показала образ брюнетки, “примірявши” коси старшої доньки Маші, але, як виявилося, на цьому експерименти не закінчилися.

Так, Оля стала героїнею нового спецпроекту JetSetter, під час якого стала і білявкою, і брюнеткою, і навіть спробувала перуку з рожевого та синього волосся і розказала про свої секрети краси.

“З появою Інтернету людям набридає дивитися на одне і те саме. Ми живемо в епоху дуже швидкої втрати інтересу. Тому перший і найбільш дієвий спосіб привернути до себе увагу – змінити зовнішність. Якщо подивитися на найяскравіших західних представниць шоу-бізнесу, таких як Мадонна, Гвен Стефані, Кеті Перрі, Леді Гага, то вони змінюються постійно. Неможливо зрозуміти, якого кольору у них волосся, якої воно довжини, якої форми їх носи (сміється). Це і є данина часу”, – говорить співачка.

“Востаннє, коли я знімалася у фотосесії, одягла чорну перуку кольору воронячого крила. Мені було в ній дуже негарно. Прямо хотілося здерти перуку з голови, так образ мені не подобався! Але фотографії вийшли розкішні. Виходить, що за допомогою світла і вмілого фотографа ти будеш виглядати приголомшливо навіть в образі, який тобі не подобається”, – зауважила співачка.

Зірка зізнається, що рідко робить макіяж поза сценою.

“У повсякденному житті я використовую тільки сироватки, витяжки з альпійських рослин, чорної ікри, плацент та інше. Я тільки доглядаю за шкірою і нічим її не покриваю. Винятковий догляд – повноцінний, дорогий і суцільний відпочинок від декоративної косметики. У повсякденному житті мене не можна побачити з макіяжем! Ніколи!” – запевнила артистка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.