10 речей, які кaтeгoричнo не можна робити у новорічну ніч

Новорічну ніч, наповнену чарами і вірою в чудеса, всі чекають з великим нетерпінням і з вірою у щось неймовірне і казкове. Продумується меню, обирається найкращий святковий одяг. І навіть якщо з сім’єю або друзями ви вже готові сісти за святковий стіл, чи впевнені, що зробили все правильно?

Що після такої ночі вас чекає удача в наступному році, що будуть злети і не буде подінь, що фінансове становище буде поліпшуватися на очах? Адже існує ряд прикмет для найважливішої ночі в році, над якими можна, звичайно, посміятися або просто взяти їх на замітку. Отже, що ж не можна робити в новорічну ніч?

Зустрічати Новий рік в піжамі або домашньому одязі! Якщо навіть ви не встигли купити нову сукню або костюм, треба просто дістати з гардеробу улюблений наряд. Цей ритyал гарантує, що в наступаючому році у вас буде удача і, природно, багато обновок!

Не можна відзначати новий рік без грошей. Тобто, в кишенях у вас повинні бути фінанси. Але не паперові купюри, а монети. Дзвін монет в 12 ночі – це гарантія того, що наступний рік буде успішним у фінансовому плані.

Вночі не можна говорити про справи, про роботу, про свої плани. Злякаєте удачу!

Загадувати бажання з часткою «не». Не можна говорити «не хочу бути бідним». Треба обов’язково шепнути всесвіту: «Хочу бути багатим і успішним!»

Не можна сідати за порожній стіл! І навіть якщо ви не святкуєте у великій компанії, все ж краще приготувати кілька улюблених страв і побалувати себе. Вважається, що це гарантує рік, наповнений достатком.

Омари, раки, краби не повинні бути на святковому столі. Інакше весь рік вас чекатимуть одні падіння і невдачі.

Відзначати новорічну ніч на самоті також не можна. І навіть якщо вам не до душі великі компанії і вечірки, вирушайте в гості до рідних і близьких. Тим більше символ наступаючого року – Жовтого Земляного Собаки – схвалить ваш вибір. Адже він домашня тварина.

Приємна жіноча компанія для чоловіка завжди бажана, але не в новорічну ніч. І навіть якщо вам «довелося» опинитися за столом, за яким сидять одні дами, після 12 ночі все ж варто вийти з дому і привітати чоловіка-сусіда. Якщо цього не зробити, будуть труднощі в oсoбистому житті.

Спати в новорічну ніч також не можна. Тому що наступаючий рік «пoмcтиться» і в ньому не буде ніяких яскравих подій, знаменних зустрічей і, взагалі, він пройде сумно і мляво.

І піднімаючи келих з шампанським за святковим столом ніколи не шкодуйте про те, що минає. Просто подякуйте року, що минає і з надією думайте про прийдешнє. Це допоможе залучити успіх у ваше життя.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.