«Обрізав» не те: лікар помилково відрізав пеніс 10-річному хлопчику

У малайзійському місті Каджанг, штат Селангор, лікар, який робив обрізання 10-річному хлопчикові, помилково відтяв йому пеніс.

Про це повідомляє The Malay Mail Online.

Інцидент стався ще в минулому році, але подробиці стали відомі лише зараз.

52-річного лікаря Алахар Хашима (Azahari Hashim) звинуватили в заподіянні тяжкого каліцтва дитині, незаконному занятті приватною медичною практикою і зміст незареєстрованої приватної клініки.

Йому загрожує тюремне ув’язнення до двох років і штраф до двох тисяч малайзійських рінггітів (13,6 тис. грн.). Приватна медична практика без ліцензії карається тюремним ув’язненням на термін до шести років і штрафом до 300 тисяч рінггітів (2 мільйони грн.). За зміст незареєстрованої клініки в Малайзії штрафують на суму до двох тисяч рінггітів.

Під час судового засідання адвокат закликав до поблажливого ставлення до підсудного. За його словами, після інциденту клініку закрили, і лікар позбувся практики. Тепер йому доводиться ростити чотирьох дітей шкільного віку без регулярного доходу.

Суд погодився відпустити Хашима під заставу в дев’ять тисяч рінггітів (61,8 тис. грн.). Розгляд справи продовжиться в кінці січня.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.