Новий скандал: Джолі зраджувала Бреду Пітту з арабським мільярдером

До цього моменту вже були озвучені кілька версій розлучення. Так, Бреду Пітту приписувався роман з французькою актрисою Маріон Котійяр (що виявилося неправдою). Сам же актор звинувачував у всьому кращу подругу Анджеліни – баронесу Армінку Хеліч. Нібито це вона налаштувала Джолі проти чоловіка.

arminka-helic-angelina-jolie-chloe-dalton-60f5b77c-d10a-43b4-9e5a-96d8695d0808 arminka-helich arminka-helic-lydi-angelina-jolie-i-visas-misijas-72416542

У свою чергу Анджеліна стверджувала, що причиною розставання стало погане ставлення Бреда Пітта до дітей. Свідки навіть запевняли, що голлівудський красень під час сімейного перельоту відважив ляпаса старшому синові Меддоксу, а також ображав його матом.

24083351_1407667132_dzholi

Тепер же, американський таблоїд Star висунув нову версію зоряного розриву. За інформацією інсайдера, злощасна сварка в літаку виникла через те, що Анджеліна зізналася у зраді!

Generated by  IJG JPEG Library
Generated by IJG JPEG Library

Газетярі стверджують, що Джолі вже півроку зустрічається з арабським мільярдером, ім’я якого поки невідомо. Відомо лише, що новий залицяльник актриси здобув освіту в Оксфорді, а його статки оцінюються сумою з дев’ятьма нулями.

 

Нібито Анджеліна Джолі познайомилася з ним під час одного із засідань ООН, а потім вони часто перетиналися під час різних благодійних заходів.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...