Українцям тяжко, але їх не зламати: новорічне привітання Притули

Під бурчання кума і з оптимізмом в очах все вийшло доволі кумедно

Дивлячись на те, скільки випробувань випало на долю України, не можна сказати, що 2017-й рік був простим. Але приводів для гордості у нас з вами не бракує.

Принаймні, у цьому впевнений відомий гуморист, очільник шоу “Вар’яти” Сергій Притула, який нещодавно привітав земляків із новим, 2018-м роком у відеозверненні.

Записував його не сам, адже поза кадром можна розрізнити голос його кума та колеги по сцені Володимира Жогло. Той нагадав: ведучий давно обіцяв сказати кілька теплих слів, тому відмовитися вже було практично нереально.

“Не був рік тяжкий. Чого б це рік був тяжкий? Він хороший, успішний для нашої країни. Нам дали безвіз, причому мало було тільки з Європою – до 31-го грудня ми отримали безвізовий режим з Об’єднаними Арабськими Еміратами”, – наче досить бадьоро почав він.

Втім, не був би він Притулою, якби не вдався до іронії: гуморист натякнув, що їздити за такими правилами за кордон зможуть тільки люди з високим рівнем доходу, а от прості медсестри чи вчителі навряд чи собі таке дозволять на свою мінімалку.

Але не дивлячись на всі труднощі оптимістичного настрою його команда не втратила, чого побажала і всім українцям.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.