Вистрибнув з вікна і впав на чужу дитину: подробиці страшної трагедії у Запоріжжі

Від отриманих травм обоє померли.

У Запоріжжі чоловік напідпитку вистрибнув з багатоповерхівки, впавши на маленьку дитину.


У Запоріжжі мешканець квартири на восьмому поверсі, ймовірно, вирішив вкоротити собі віку. Під тим вікном опинилися батько з сином, якому і двох років не було – вони збиралися у гості й саме вийшли з під’їзду. Реаніматологи зробили для хлопчика все, що змогли, проте травми виявились несумісними з життям.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.19:30.

Усміхнені обличчя та гарний настрій в очікуванні Нового року – молоде подружжя з маленьким сином буквально випромінює щастя на світлинах у соцмережах. Миколая родина відсвяткувала вдома, а у Новий рік збиралися до дідуся з бабусею із подарунками. Те, що сталось далі, схоже на сценарій фільму жахів.

Буквально за кілька метрів від місця трагедії – залишки конфетті та святкових феєрверків. За кілька годин до Нового року 39-річний чоловік відчинив вікно на 8-му поверсі та зробив свій останній крок. Якраз у той момент, коли з під’їзду виходили батько з маленькою дитиною.

Мати дещо затрималася, а коли вийшла із під’їзду, побачила лікарів швидкої та натовп, який збігся на сирени.

“Я лише чув, що удар був такий глухий – бац і все. Мати, щойно вийшла, – до “швидкої”. Й одразу такий крик… Закрив вікно, не міг слухати”, – згадує сусід Сергій Борисов.

“Із “швидкої” вийшла” медсестра і каже: “Моліться за малюка”. І я вперше почула, як люди вслух молилися, читали “Отче наш”, – говорить сусідка Ольга Гузенко.

Медики кажуть, врятувати хлопчика було неможливо. На момент приїзду реаніматологів він уже був у стані клінічної смерті.

“Чоловік упав просто на дитину. І дитина (показує) просто склалася. Проводилася серцево-легенева реанімація, яка не дала успіху. Дитина померла в кареті швидкої допомоги”, – каже завідувач підстанцією спецбригад швидкої допомоги Віталій Резніков.

Чоловік, який викинувся з вікна, помер ще до приїзду лікарів. 39-річний Євген жив у квартирі просто під помешканням родини потерпілих. Сусіди мали нормальні стосунки. У будинку кажуть, що чоловік заробляв на життя будівельними роботами, допомагав робити ремонт у під’їздах та ніколи не конфліктував із іншими. Чому в Новий рік вирішив вкоротити собі віку, люди не розуміють.

“Що стало причиною трагедії – чи перебував чоловік у стані алкогольного сп’яніння або є інші обставини – з’ясує слідство”, – говорить речник Запорізької обласної поліції Катерина Людвік.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “навмисне убивство”. Але це радше формальність. Після перевірки справу мають закрити у зв’язку зі смертю винуватця. З хлопчиком, якому був один рік та 9 місяців, прощатимуться завтра.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.