Астролог розповів, яке майбутнє чекає Україну та як із допомогою астрології можна впливати на долю людини

Олексій Суханов, ведичний астролог-практик із Миколаєва, звернувся до астрології, щоб знайти відповіді на важливі для нього запитання. А згодом поринув у цей загадковий світ, переконуючись усе більше, що астрологія – точна наука, яка може стати надійним помічником для кожної людини у вирішенні життєво важливих питань і в розумінні самого себе, у пошуках свого призначення в житті.

Олексій не тільки розповів про дива й таємниці зі світу астрології, але й зробив прогноз стосовно майбутнього нашої країни.

– Олексію, як у вашому житті з’явилася астрологія?

– Мене із дитинства цікавили зорі, планети, їхній вплив на життя людини. Завжди цікавився тим, як стати успішною особистістю. Помічав, що для успіху й самореалізації не завжди важливими є хороша освіта чи інші загальноприйняті фактори. Стало цікаво, що ж є визначальним у формуванні долі людини. У підсумку я вийшов на ведичну культуру, а згодом зрозумів, що все, що люди мають у житті, певним чином обумовлене, запрограмоване. Астрологія дала мені відповіді на численні питання. До мене за консультацією почали звертатися друзі й знайомі. Не планував перетворювати цю діяльність у справу життя, але попит на астрологічні консультації зростав. Знайомі, здивовані результатами, розповідали про мене іншим людям. Я не міг відмовити тим, хто до мене звертався. Так, із часом астрологія перетворилась у мою основну зайнятість.

– Чому, на вашу думку, зростає інтерес до астрології у людей?

– Тому, що люди самостійно не можуть знайти відповіді на питання, чому в їхньому житті відбуваються ті чи інші події. Часто вони починають винуватити якісь зовнішні фактори у своїх проблемах. Астрологія часто показує, що причини тих чи інших ситуацій – у нас всередині, а не зовні, і, змінюючи себе, ми помалу змінюємо нашу зовнішню реальність. Є таке чудове прислів’я: куди б людина не пішла, її удачі й негаразди підуть разом із нею.

– Зараз астрологія – це ваше основне заняття?

– Так, це моя основна діяльність, щодня маю по 6 – 8 консультацій, день розписаний погодинно. Я мав можливість займатися бізнесом, іншими видами діяльності, але зрозумів, що коли допомагаєш людям, то від цього отримуєш значно більше задоволення і радості.

– На основі яких даних Ви робите астрологічні прогнози, коли людина до Вас звертається?

– Головне, від чого залежить достовірне вибудовування астрологічної карти, – це від точної дати та часу народження людини та її місця народження. Якщо людина не знає точного часу народження, то є техніка відновлення цієї інформації, адже від неї дуже багато чого залежить, і навіть різниця у десять хвилин може мати визначальний фактор для долі людини.

– Чи часто переконуєтесь у тому, що ваші прогнози справджуються?

– Звісно, постійно. І підтвердженням цьому є численні відгуки людей, моїх клієнтів. Ми переконуємося, що чимало визначних подій наперед прописані в долі людини. І навіть коли народжується немовля, вже можна робити висновки про його нахили, про його майбутні життєві події, де і з чим йому варто бути обережним, як ставитися до власного здоров’я.

Часом до мене навіть зверталися пари, які готувалися до планового кесаревого розтину, щоб визначити, коли його краще робити, таким чином впливаючи на долю майбутньої дитини.

– Що Ви можете розповісти про людину із допомогою астрології?

– Надаю консультації по базових пунктах – особистість людини, якості характеру, все, що пов’язане із особистістю, наступна сфера – фінанси і робота, де людині краще проявляти себе, третє – це сім’я, як забезпечити щасливе подружнє життя. Багато хто вважає, що для благополучного сімейного життя необхідна певна сумісність за знаками зодіаку. Насправді це не настільки важливо, тому що при розгляді сімейного життя вивчаються психологічний стан людини, стан нервової системи, те, наскільки людина може проявляти свої почуття, розглядається ступінь конфліктності людини. Все це має значення і залежить від розташування планет у час народження. Вплив планет є визначальним, і це доведено навіть науково.

– Ви кажете, що у кожної людини прописана своя життєва програма, але чи може людина впливати на цю програму чи коректувати її?

– Звісно, людина може впливати на власну долю, інакше у всьому цьому не було б сенсу, якби все було однозначним і незмінним. В астрології є таке поняття, як особисті зусилля, які передбачають, що людина може змінювати себе і впливати на свій життєвий шлях. І навіть коли люди йдуть до екстрасенсів і гадалок, все одно існує ймовірність, коли людина своїми зусиллями може змінювати своє життя.

– А якщо Ви бачите в гороскопі людини неприємні чи трагічні події, Ви про це теж повідомляєте?

– Я попереджаю про те, що можна виправити. Наприклад, якщо у певний період у житті людини існує високий ризик потрапляння в аварію, я рекомендую в цей час не їздити на машині. Але я не кажу, що така подія може статися на 100%, це просто ймовірність, якої краще уникнути. Або, наприклад, у певний момент людині варто перевірити стан свого здоров’я.

– Які неймовірні випадки ставалися у вашій практиці?

– Був випадок у дівчини, яка мала критичну ситуацію у стосунках із чоловіком. Я їй повідомив, що через півроку у неї будуть інший чоловік й інше життя, що вона матиме машину й нерухомість. Дівчина не повірила, сказала, що це нереально. А через деякий час подзвонила і радісно повідомила, що все справдилося – вона зустріла іншого чоловіка і стала жити з ним у щасті і достатку.

Такі випадки досить часті, коли людину чекають події, про які вона наразі і не підозрює.

– Чи маєте Ви прогнози щодо майбутнього нашої країни?

– Так, звісно, але сказати, що в найближчі кілька років в Україні буде все добре, я не можу. Розвиток країни буде проходити через проблеми, страждання і конфлікти. Але все одно це буде розвиток. Приблизно через десять років Україна досягне рівня, який зараз існує в Польщі. Однак найближчим часом глобальних покращень не передбачається.

Військовий конфлікт буде непокоїти державу ще кілька років. Але в нас не буде такого авторитарного режиму, й військові дії на Сході не будуть поширюватися. Східні регіони отримають більш розширені права, але залишаться у складі України. Глобального посилення війни не передбачається. Наш ворог – це не той, що лізе напролом, це хитрий ворог, який зовні посміхається, а всі підлості робить нишком.

– Які тенденції нового, 2018 року?

– Для країни в цілому рік буде складним, але окремо для кожної людини він стане легшим, ніж попередні кілька років. У стосунках із близькими і загалом у житті кожної людини зникатиме хаос, настане певна стабільність. Цей рік ми будемо сприймати значно краще і спокійніше.

– Чи можуть наші читачі звертатися до Вас за консультацією?

– Так. В основному працюю через мережу Skype, а також через сайт jyotishclub.com, де вказані усі мої контакти.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.