«Тепер ми повірили, що є Бог на світі!»: Мати чоловіка, який на смерть збив сестру Ірини Ноздровської прокоментувала її смерть

Основна версія в розслідуванні вбивства Ірини Ноздровської – причетність до злочину Дмитра Россошанського, який два роки тому на смерть збив рідну сестру Ірини Світлану Сапатінску.

Про це громадській активістці Лідії Гончаренко повідомили в поліції.

Коли Дмитро Россошанський зробив смертельне ДТП, його дядько був главою Вишгородської райсуду Київської області. Дочка Ірини Ноздровської Анастасія розповіла «ФАКТАМ», що дружки Россошанського постійно погрожували її мамі, кидали в їхній двір петарди, а одного разу навіть побили саму Настю.

За смертельне ДТП суд першої інстанції засудив Россошанського до семи років позбавлення волі. Але оскільки Россошанський підпадав під амністію, Ірина Ноздровська подала апеляцію і домоглася, щоб справу повернули на повторний розгляд. Россошанський залишився за гратами – і через два дні Ірина пропала.

Що з цього приводу кажуть родичі Россошанського – ті самі, які неодноразово погрожували Ірині Ноздровській? Мати Россошанського Ольга Василівна в розмові з кореспондентом «ФАКТІВ» не стримувала емоцій. З її слів зрозуміло одне: про загибель Ірини жінка ні краплі не шкодує.

– Чому все відразу думають на нас?! – сказала «ФАКТАМ» Ольга Россошанская. – Так у Ноздровської було стільки ворогів! Багато людей в селі, до речі, підтримують не її, а нас! Ноздровська після тієї аварії таке нам влаштувала!

– Вона вам? Адже це ваш син на смерть збив її сестру!

– Все було не так, як показували по телебаченню. Та дівчинка сама кинулася Дімі під машину. У неї були проблеми в родині, розумієте? І треба було такому статися, щоб саме їхав мій син. Через кілька днів після тієї аварії в село приїжджали екстрасенси. Вони сказали: «Хлопець не винен». Але тільки хто їх слухав?

– Вина вашого сина була доведена судом. Ваш син хоча б виплатив компенсацію потерпілим?

– А хіба до них можна було підійти? Ви бачили, як вони були налаштовані? Що з мене, пенсіонерки, взяти? А син досі не визнає провину. І я не вважаю, що він у чомусь винен.

– Безліч свідків говорять про те, що Ірині надходили від вашої сім’ї погрози. Наприклад, багато хто чув, як на суді 27 грудня ваш чоловік сказав їй: «Ноздровська, ти погано закінчиш!»

– Що за дурниці?! Так мій чоловік їй слова не сказав! Ні чоловік, ні син нічого подібного не говорили.

– А як же бути з погрозами від друзів вашого сина? У будинок Ірини кидали петарди, били її дочка. За цими фактами відкривалися кримінальні справи.

– Син ніякі петарди не кидав. Діма тоді був під домашнім арештом. Так, конфлікти з друзями сина у Ірини були. Були сутички, але я не думаю, що хтось із друзів Діми може бути причетний до вбивства. Зробити таке відразу після суду – значить, тільки погіршити становище сина. Навіщо їм це потрібно? Ірина була гострою на язик. Можливо, щось комусь сказала… А знаєте, як буває: хтось у відповідь просто огризнеться, а хтось зробить щось гірше … Насправді ви багато чого не знаєте. У селі Ірина багатьох довела до сказу. Коли стало відомо, що її вбили, мені дзвонили сусіди і говорили: «Тітка Оля, тепер ми повірили, що є Бог на світі!»

– Ви розумієте, що ви говорите?!

– Це ви зрозумійте: вона дістала людей!

Адвокат Дмитра Россошанського Ігор Ейсмонт на відміну від матері свого підзахисного був набагато більш стриманим у своїх коментарях. І не став заперечувати, що батько Дмитра Россошанського погрожував Ірині.

– Погрози були, – сказав «ФАКТАМ» Ігор Ейсмонт. – Але моя особиста думка: це не більше, ніж людський фактор. Емоції батька, син якого з цирозом і гепатитом сидить в СІЗО. Я слабо вірю в те, що ці загрози могли бути спрямовані на реальне заподіяння шкоди здоров’ю. Це не ті люди, звичайні пенсіонери…

– Чи міг, на ваш погляд, скоїти вбивство хтось із друзів Россошанського? Вони теж неодноразово погрожували Ірині.

– Я адвокат і не можу зі стовідсотковою впевненістю нічого стверджувати. Але мій клієнт точно таких розпоряджень не давав. Зараз мені дзвонить його мати, плаче: «Що нам тепер робити?» Що робити? Нехай слідство шукає винних.

Раніше «ФАКТИ» повідомляли, що дочки і батьки вбитої Ірини Ноздровской надали охорону. Тіло Ірини Ноздровской знайшли вранці 1 січня в річці в селі Демидів Київської області.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.